Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитва

Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитва

Слухати і читати онлайн сильну православну молитву від псування і пристріту російською мовою. Щоб позбутися від псування і пристріту, прочитайте кілька разів сильну православну молитву.

Молитва проти демонських підступів

Господи Ісусе Христе, Сине Божий, хрестом вразив древнього змія і узами мороку в тартарі зв’язав, захисти мене від підступів його. За молитвами Всепречистой Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії, святого архангела Михаїла та всіх Небесних сил, святого Пророка і Хрестителя Іоанна, святого Євангеліста Іоанна Богослова, священномученика Кіпріана і мучениці Іустини, святителя Миколи чудотворця, святителя Микити Новгородського, святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Францискаго чудотворця … і всіх святих, силою животворящаго Хреста і заступництвом Ангела хоронителя визволи мене від духів злоби, від людей лукавих, від чародійства, прокляття, пристріту і від усякого наклепу вражия. Твоєю всемогутньою силою збережи мене від зла, щоб я, що опромінюється Твоїм світлом, благополучно досяг тихої пристані нєбєснаго Царства і там вічно дякував Тебе, мого Спасителя, разом з безначальным Твоїм Батьком і всесвятым і животворящим Твоїм Духом. Амінь.

Зміст статті

  • 1. Хто такі чаклуни?
  • 2. Коли діє псування і пристріт
  • 3. Як діє вроки
  • 4. Як позбутися від псування, чаклунства, пристріту
  • 5. Молитви від пристріту і псування

На людину можуть навести порчу, а заздрісні і недобрі люди – наврочити. Але не все так просто. Уразливими стають з власної безпечності та від незнання, як протистояти чаклунства. Страждають від злого впливу тільки ті, хто залишився без Божої захисту. Християни мають зброю, яке сильніше будь-якої магії, існує у світі.

До відома: Зі ста людей, які вважають, що їм «пороблено», наведено порчу, чи хтось наврочив, тільки 1% дійсно піддається впливу людей, що займаються чаклунством або магією. Інші страждають від самонавіювання, маловір’я і незнання, як працюють сили зла, приписуючи їх підступи людському управління.

Хто такі чаклуни?

Маги і чаклуни – люди, пов’язані з занепалими духами, люди, котрі відкинули Істинного Бога, які обрали служіння бісам. Взаємодія з потойбічними силами може проявлятися явно чи приховано, свідомо чи через непорозуміння. Як би те ні було, такі позбавляються захисту Сил Небесних.

Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитваВідкривши вхід демонам, отримують від них інформацію (як правдиву, так і брехливу). Переступивши заборону Господа не єднатися з нечистими духами, чародії потім страждають, не знаючи спокою. Якщо не чинять зла іншим, біси мучать їх. Залучення уваги нечисті відбувається, коли займаються:

  • ворожбою –це будь-який вид ворожіння, астрологія, спіритизм, каббалистика, хіромантія тощо;
  • медитацією, йогою, шаманством, медиумизмом тощо;
  • нетрадиційним лікуванням –воздействиебиополем (паси), кодування, екстрасенсорика тощо;
  • чарами, чаклунством, усіма видами (квітами) магії.

Примітка: Шукаючи захисту і порятунку, звертайте увагу на ресурси, які відвідуєте. Якщо пропонують тільки диво-молитву (швидше змова), зняти порчу з допомогою екстрасенса, або білої магії, значить сайт далекий від православ’я. Замість допомоги, відкриєте двері для демонічного впливу.

Коли діє псування і пристріт

Щоб стати кандидатом для наведення псування, керуються девізом: «Роби по своїй волі», тобто, не пильнуй християнського благочестя. Така людина позбавлений Благодатній захисту Небесних сил. Грішник, який усвідомлює своє падіння, і просить милості Божої, недоступний впливу нечистих духів, хоча й ходить по лезу ножа.

Приклади:

Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитва

  • Учителька прийшла до чаклуна просити розпалити пристрасть свого учня, щоб той у неї закохався. Біси нічого не могли зробити, поки не схилили юнака до скоєння смертного гріха. Тільки після цього він став відкритий для наведення псування.
  • Жінка прийшла до магу просити навести на суперницю смертельну хворобу, приховавши, що мова йде про законній дружині. Біси, отримавши завдання, кинулися виконувати, але виявилося: дружина – віруюча, ходить до церкви, читає домашнє Правило. Тоді нечисть все зло направила на замовницю псування. Та захворіла на рак.
  • До хворого покликали чаклуна, щоб визволив від недуги. Чарівник прийшов у момент, коли той читав молитву Ісусову. Біси так рассвирепели, що побили свого «господаря», який став просити допомоги у молиться.
  • Молодого чоловіка розбив параліч: він 8 років не міг ні сидіти нормально, ні лежати. Його привезли до Паїсію Святогорцу. Виявилося, навчаючись у школі, хлопчик не поступився в автобусі місце літній людині. Коли зробили зауваження, він розвалився в кріслі ще нахабніше. Старий прокляв його, сказавши: «Щоб ти все життя перебував в цій позі». Що згодом і сталося. Після щирого каяття, юнак зцілився.
  • Дівчина вирішила піти до екстрасенса, щоб вирішити сімейні проблеми. Її відмовляли, попереджаючи: та працює з бісами. Вона не вірила, так як, у бабусі стояли православні ікони, вона використовувала «молитви», допомогла багатьом людям. Але одного ради жінка послухалася – на сеансі читала (про себе) Ісусову молитву. Коли чаклунка намагалася щось зробити, нічого не вийшло. Врешті-решт зі злістю вигнала відвідувачку геть.

З прикладів видно, на кого діє псування, а на кого ні. Якщо людина буває на сповіді, причащається, молиться, то ніякі маги не можуть заподіяти шкоду. Велика частина людей «самі наводять себе порчу», вірячи в силу потойбічних сил більше, ніж Богу. Роблять гріх і ті, хто підозрює (найчастіше марно) своїх родичів, сусідів, колег злих вчинках.

Як діє вроки

Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитваДобре, з дорослими зрозуміло, але ж і невинного немовляти можуть наврочити. Можуть. Винні батьки, які є захистом. Наприклад, бездітна жінка подивилася з заздрістю на чужого малюка, з такими думками: «Везе ж декому, за що їм дається дитя?». А матуся напередодні погордилась своїм дитяточком (подумки), порівнюючи з іншими. Цим зробила його вразливим.

Пристріт подіють, якщо не відгородити чадо молитвами, до Тієї ж Пресвятої Богородиці. Хрестять немовлят, щоб Ангел завжди оберігав малюка. Але мати або батько своєю поведінкою можуть зробити пролом у захисті. Ще гірше, коли самі, не замислюючись про наслідки, лають, проклинають, обзивають своїх неслухняних дітей.

На замітку: Залишаючи дитину під чужим наглядом, перехрестіть і доручіть його турботі Цариці Небесної. З таким захистом з ним точно нічого не трапиться.

Як позбутися від псування, чаклунства, пристріту

У православній церкві є керівництво, як діяти тим, хто піддався бісівських нападів. До речі вплив може виявлятися не тільки за вказівкою мага, але і самими бісами, коли немає захисту Святого Духа. У будь-якому випадку причина знаходиться в самій людині: джерело – безблагодатный спосіб життя, вчинення смертних гріхів, видалення від Таїнств, що подаються до Церкви. Требник П. Могили (1648 р.) рекомендує:

Молитва від пристріту і псування: сильна православна молитва

  • Сповідь і виправлення того, що стало причиною втрати благодаті.
  • Участь у Літургії, Причастя.
  • Єлеосвячення, соборування (прощаються забуті, не утаенные) гріхи.
  • Освячення житла, якщо буде потрібно.
  • Прийняття Святої води і просфори вранці.
  • Виявлені магічні предмети треба спалити.
  • Можна подавати милостиню, тримати піст.
  • Читати рекомендовані молитви будинку, Ісусову – при будь-якій можливості, постійно.

Відновивши захист, дотримуйтеся християнського життя, не втратьте охорона від нечисті. Якщо людина придбала Божественну благодать, то жоден маг не зможе доторкнутися. І ніякого страху. Якщо Бог з нами, то хто проти нас? Немає в світі сили, яка перевищує Господню.

Позбутися від бісівських підступів з допомогою Обрядів і молитов можна, але необхідно не просте вичитування, а праця. Христос допомагає тим, хто прикладає свої сили, бере участь у спасінні, йде назустріч, виправляє себе або хоча б прагне до цього.

Примітка: Від щирого смирення і старання залежить термін, потрібний для повного позбавлення від псування. Це може відбутися миттєво або протягом якогось періоду часу, дивлячись наскільки впав людина без Бога.

Молитви від пристріту і псування

Тропар животворящому Хресту

Спаси, Господи, люди Твоя і благослови надбання Твоє, перемогу православним християном на сопротивныя даруючи і Твоє зберігаючи хрестом Твоїм проживання.

Молитва Святому Хресту (читається перед сном)

Да воскреснет Бог и расточатся вороги Його, і нехай від лиця Його повтікають Його. Як щезає дим, нехай щезнуть, як тане віск від лиця вогню, так нехай загинуть біси від лиця тих, що люблять Бога, осіняють себе хресним знаменням. Радуйся всечестной і животворящий хрест Господній, що проганяє бісів силою на тобі розп’ятого Христа в пекло сошедшаго і поправшаго силу диявольську, і котрий і дав нам нам Свій чесний Хрест для прогнания всякаго супостата. Про славний і животворящий хрест Господній, допомагай мені зі святою Владичицею Дівою Богородицею і з усіма святими навіки. Амінь.

Псалом 90-й

Живе допомогою Вишнього, під покровом Бога небесного оселиться. Скаже до Господа: «Ти заступник мій і притулок моє, Бог мій, на Тебе уповаю». Він позбавить тебе від мережі ловців і від бунтівного слова. Плечима Своїми захистить тебе, і під крильми Його будеш безпечний. Щитом захистить тебе істина Його. Не бійся жаху ночі, стріли, що летить удень, виразки, ходить у темряві, зарази, спустошливої опівдні. Тисяча впаде біля тебе, і десять тисяч праворуч від тебе, до тебе ж не наблизяться. Тільки дивитися будеш очима своїми, і побачиш відплата грішників. Бо ти сказав: “Господь — надія моя. Вишнього ти вибрав притулком своїм. Не прийде до тебе зло, і виразка не наблизиться до оселі твоєї. Бо Ангелам Своїм Він наказав зберігати тебе на всіх путях твоїх. На руки візьмуть тебе, щоб не спіткнувся ти об камінь ногою твоєю. На гаспида і василіска наступиш і топтати будеш лева і змія. Так як він на Мене сподівався, то Я визволю його, укрою його, бо він пізнав Моє ім’я. З ним Я в скорботі: закличе Мене — і почую його, визволю його і прославлю його, долготою днів насыщу його і явлю йому спасіння Моє.

Молитва «Отче наш»

Отче наш, Іже єси на небесах! Нехай святиться ім’я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, яко на небеси і на землі. Хліб наш насущний даждь нам днесь; і прости нам борги наша, якоже і ми залишаємо боржником нашим; і не введи нас у спокусу,але визволи нас від лукаваго. Бо Твоє є Царство і сила і слава навіки. Амінь.

Короткі молитви про напоумлення і напрямку на шлях істинний творять зло

Господи, яко Благ і Чоловіколюбець, зверни серця запеклих до Тебе, якщо не можливо се, то поклади межа злу їх.

Господи, поклади межа злу, від людини сього виходить.

Настанова - Корисні поради