Молитва Матрони Московської допомоги в роботі

Молитва Матрони Московської допомоги в роботі

Текст сильної молитва Матрони Московської допомоги в роботі. Щира молитва Московської покровительці — Мотрони допоможе знайти щасливу роботу або добитися успіху в поточній!

Свята блаженна наша Мати Матрона, помози святими твоїми молитвами рабу Божому (ім’я річок) знайти зручну роботу до спасіння і духовному зростанню, щоб багатіти йому в Бога і не марнувати душі своєї на мирське – суєтне і гріховне. Помози йому знайти милостивого роботодавця, не зневажає заповіді і не примушує трударів під початком його до робіт у дні недільні і святих свят. Так, захистить Господь Бог раба Божого (ім’я річок) на місці праць його від усякого зла і спокуси, буде праця цього йому порятунок, Церкві і Батьківщині на користь, батькам на радість Амінь!

Зміст статті

  • 1. Історія життя святої Матрони Московської
  • 2. Про що моляться святої Матрони Московської?
  • 3. Як правильно звертатися до святої Матрони?
  • 4. Якщо молитва не допомагає
  • 5. Молитва Матрони Московської про гроші
  • 6. Найсильніша молитва Матрони Московської допомоги
  • 7. Молитва Матрони Московської про виконання бажання

Молитва Матрони Московської допомоги в роботіУ кожної людини на цій землі є свої потрібні: матеріальні або духовні. Про них ми молимо Господа Бога, Пресвяту Богородицю, а також святих. Просити про допомогу Ви можете будь-яких святих, однак, традиційно в силу певних обставин життя багато святі стають особливими покровителями певних груп людей, які потребують в чому-небудь. Так, однією проблемою, за рішенням якої звертаються до Блаженної Матрони Московської є робота.

Історія життя святої Матрони Московської

Матрона народилася в кінці 19 століття в звичайній селянській родині. Від народження у дівчинки були відсутні очні яблука, вона була незрячою. Після народження дитини, літні до того часу батьки згідно житію хотіли здати дитину в дитячий притулок князя Голіцина, проте, в наслідок матері приснився сон, як велика Молитва Матрони Московської допомоги в роботібіла плита неймовірної краси прилетіла і сіла їй на груди. Дивно, але птах була сліпа. Наталя Никонівна — мати Матрони, вирішила, що це знак Божий, і залишила дитину в сім’ї.

Згідно з писанням вже з дитячого віку Блаженна Матрона вміла зціляти людей і передбачати майбутнє, все завдяки її глибокій вірі в Господа.

У віці близько 17 років у Матрони віднялися ноги. Будучи глибоко віруючою людиною не без допомоги інших людей їй вдавалося подорожувати по святиням. Їй вдалося побувати в Києво-Печерській лаврі, Троїце-Сергієвій лаврі, в Санкт-Петербурзі, інших містах і святих місцях Росії. За життя матрони відчувала на собі гоніння, нерозуміння та піклування як з боку певних суспільних груп, так і з боку богоборственной влади.

Практично кожен день Блаженна Матрона брала до 40 чоловік, даючи людям поради, зцілюючи їх від хвороб і недуг. Святу ще за життя шанували священнослужителі Троїце-Сергієвої лаври, вона регулярно причащалась і сповідалася Господу.

Молитва Матрони Московської допомоги в роботіМатрона приймала і допомагала людям аж до самої своєї смерті, яку вона передбачила за 3 дні до її настання.

З благословення патріарха Алексія II 8 березня 1998 року була розкрита могила святий, а її мощі переміщені в Данилів монастир, потім у Покровському храмі поміщені в раку (срібну гробницю). Її могила на багато років стала місцем паломництва православних християн. Доступ до мощів Матрони відкритий щодня з 7 годин ранку ( в нд. з 6 до 8 годин вечора.

У травні 1999 року Блаженна Матрона канонізована Московської єпархією. У жовтні 2004 року пройшла її загальноцерковна православна канонізація.

Мощі святої доставлялися для поклоніння в безліч міст: Липецьк, Вологди, Красноярськ, Новокузнецьк.

Про що моляться святої Матрони Московської?

Молитва Матрони Московської допомоги в роботіБлаженна Матрона Московська — це одна з найбільш шанованих і відомих у Російській православній церкві святих. В Покровський храм щодня до її мощів приходять помолитися тисячі людей не лише з усіх куточків Росії, але і всього світу. Багато людей, щоб встигнути вклонитися мощам, приходять до храму в 4-5 ранку, так як вихідні дні чергу може розтягнутися до 8-9 годин. У цьому ж монастирі зберігається ікона Божої Матері «Стягнення загиблих», з якої Матрона не розлучалася до самої смерті.

Вважається, молитва Матрони володіє особливою силою, по ній відбувається велика кількість зцілень і чудес, у тому числі з людьми інших релігій. Чудотворна сила Матрони Московської визнана всією ієрархією РПЦ, включаючи Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Патріарх, усвідомлюючи силу святої, закликав людей звертатися до Матрони за допомогою не тільки у вирішенні повсякденних проблем, але і в даруванні сил несення фізичних страждань і душевних страждань.

Найчастіше допомоги святої Матрони просять про:

  • здоров’я і зцілення;
  • заміжжя;
  • вагітності;
  • пошуку роботи;
  • виконання бажань;
  • взаємної любові;
  • повернення чоловіка в сім’ю.

Звертаючись до Блаженної, слід щиро просити про те, в чому ви дійсно потребуєте. Не варто просити про надмірності і розкоші, пам’ятайте, що на грішній землі є мільйони людей, які можуть перебувати у ще гірших обставинах, ніж ви. Не варто також молитися про допомогу у кримінальних справах нечесних – такою молитвою ви тільки ризикуєте розгнівати Бога.

Моліться регулярно, исповедуйтесь і причащайтесь. Щодня включайте в вечірній і ранковий правило молитву про пошук роботи. Перед початком Матрони про пошук роботи можна прочитати «Отче наш».

Як правильно звертатися до святої Матрони?

Щоб ваша молитва була угодна Богу і була почута святий, потрібно дотримувати наступні правила:

Молитва Матрони Московської допомоги в роботі

  • Віра – найголовніше. Якщо ви просто читаєте молитву з планшета, по листочку або звертаєтеся до святої за розкладом, боїмося вас засмутити, ваші зусилля будуть марними. Багато людей думаю, що вкладають глибокий зміст у слова, але насправді не до кінця розуміють і усвідомлюють силу своєї віри.
  • Будьте православним у всьому. Робота може здійснюватися як в інтересах інших, так і з однією єдиною метою — отримання грошей. Бажаючи мати роботу, будьте впевнені, що здійснюючи її, ви не обманюєте людей і не приносите їм нещастя.
  • Допомагайте іншим. Допомогу знову приходить до тих, хто дійсно її потребує та заслуговує її. Якщо ви самі в змозі допомогти комусь, не скупіться на добрій справі, і воно повернеться до вас кратним в кілька разів. Не важливо що це буде: допомогу старенькій, якомусь концертного осіб, пожертвування в доброчинний фонд або на будівництво храму. Кожен добрий вчинок знайде свій відгук!
  • Трудіться на благо людей. Залишайтеся завжди людиною, пам’ятайте, що ви самі в змозі допомогти комусь на цій землі. Допомогти бабусі перейти дорогу, допомогти водієві зі спущеним колесом на узбіччі, навчити математики дитини, допомогти з іноземною мовою. Те, що для вас не буде нічого коштувати, для кого-то буде щирим бажанням, про який він може просити Господа. Пам’ятайте про це!
  • Молитва – це не панацея. Як би страшно це не звучало — релігія стає модною. Багато людей роблять нещиро молитви, приходять у храми не тому, що самі цього хочуть, а тому що хочуть виглядати віруючими в очах оточуючих. Щоб отримати допомогу Бога, щоб святі Вас чули, ви повинні жити християнським життям: регулярно молитися і причащатися, відвідувати богослужіння, в міру своїх сил дотримуватися пости, робити добрі справи, читати священні писання.

Звертатися до святої можна, як «Свята Блаженна Матрона», «Блаженна Матрона», «Блаженна Стариця, Матрона Московська». Завершуйте молитву словами: «Нехай буде не моя воля, але Твоя, Господи»..

Якщо молитва не допомагає

Ви моліться старанно святої Матрони, але ваші роботу знайти так і не вдається? Не поспішайте впадати у відчай! На все є свої причини:

Молитва Матрони Московської допомоги в роботі

  • Гріхи. Якщо ви звертаєтеся до Матрони, а самі продовжуєте здійснювати гріхи, не каючись перед Господом, найщиріші молитви будуть почуті. Прип. 13,3 «Хто стереже свої уста, той береже душу свою…».
  • Вирішуйте проблему самостійно. Якщо ви вирішили, можна помолитися і Свята все зробимо за вас, то ви помиляєтеся. Можна отримати благословення згори, але власних зусиль ми повинні докладати не менше. Як кажуть: «Дорога виникає під ногами йде».
  • Наберіться терпіння. Часом наші молитви не виконуються так швидко, як ми хочемо, тому що Господь перевіряє щирість і силу наших намірів. Не опускайте руки, продовжуйте молитися і робити все для вирішення вашої проблеми, і запевняємо вас, що воно обов’язково знайдеться!
  • Ще не час. Трапляється так, що ми просимо того, що насправді не готові отримати. Іноді корисно подивитися на себе з боку, побачити свої гріхи, і зрозуміти, що дійсно заважає нам отримати те, чого ми так бажаємо отримати.
  • На все воля Божа. Тільки Бог знає, що нам дійсно уготовано. Рано чи пізно люди до цього приходять. Але кожен має пройти свій власний шлях, щоб усвідомити і повірити.

Молитва Матрони Московської про гроші

Уповаю на тебе, про Матрона Московська, і благаю про допомогу у важкі дні. Ти заступаєшся за праведних і покарання грішних. Ниспошли мені грошового достатку і очисти мою душу від злості й заздрощів. Нехай прибудуть гроші на їжу та покриття витрат необхідної важливості. Попроси у Господа Бога милосердя і не прогневайся на мене за убогість душі. Нехай буде так. Амінь!

Найсильніша молитва Матрони Московської допомоги

Про блаженна, Мати Матроно, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, навыкшая в усьому житті твоєму приимати і выслушивати всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твоїм заступництвом і допомогою вдаються швидке допомога і чудесне зцілення всім подавающи; та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, маловірних в многосуетнем світі цьому і нигдеже обретающим розради і співчуття у скорботах душевныхи допомоги в болезнех тілесних ушкоджень; зціли хвороби наші, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, помози донести свій життєвий Хрест, знести всі тяготи життя і не потеряти у ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших сохранити, сподівання і надію на Бога міцну имети і згадуючи нелицемірну любов до ближніх; помози нам по отшествии з житія цього достигнути Царства Небесного з усіма угодившими Богу, прославляющее милосердя і доброта Батька Нєбєснаго, в Трійці славимаго, Отця, і Сина, і Святого Духа, на віки віків. Амінь.

Молитва Матрони Московської про виконання бажання

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Допоможи мені виконати всі бажання світлі-таємні. Збережи мене від суєтних бажань, губящих душу і ранящих тіло. Попроси Господа Бога про великодушною милості і захисти мене від скверною гнилості. Да буде воля твоя. Амінь.

ТЕГИ:МатронаМатрона МосковскаяМолитва

Настанова - Корисні поради