Молитви на здоров’я дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі Чудотворцю

Молитви на здоровя дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі ЧудотворцюНапевно, немає нічого страшнішого в житті, ніж хвороба дитини. Материнське серце завжди болить за своє чадо. Щоб полегшити страждання малюка, можна вдатися до молитви про здоров’я дитини. Батьківська молитва — це сильний і перевірений спосіб допомогти хворому і заспокоїти свої тяжкі думи. Молебень подарує здоров’я, захист і захистить від життєвих негараздів.

Зміст:

  • Молитва До Пресвятої Богородиці
  • Навернення до Господа
  • Святі слова до Матрони Московської
  • Звернення до Миколі Чудотворцю від пияцтва
  • Ангелу-хранителю про дитину
  • Молебень для швидкої допомоги

Молитва До Пресвятої Богородиці

Якщо мати буде регулярно молитися про свого сина, то він завжди буде під захистом вищих сил, будь-яка хвороба пройде швидко, а негаразди обійдуть стороною. Молитва матері має особливу силу, адже ніхто не буде так сильно любити своє чадо, як його любить матір.

Молитва матері про сина звучить так:

О, Пресвята Богородиця, Заступниця милосердна, прошу Тебе, допоможи і зціли мого сина від хвороби. Ти бачила багато горя в житті, тобі знайома материнська біль за своє чадо. Прошу не залиш моє прохання без уваги, що йде від глибини серця мого. Піднімися на престол до Господа нашого і попроси прощення в нього за гріхи мої, спаси сина мого, прости гріхи його. Бо він здійснював їх через легковажність і розкаявся в них щиро. Прошу тебе, Богородице, змилуватися над моїм дитиною. Нехай він буде силою Божою врятовано, і він буде молитися тобі і прославляти тебе, і всі діяння твої. Амінь.

Молитви на здоровя дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі ЧудотворцюМолитва за сина і захист над ним буде отримана, адже помисли материнські чисті, а віра міцна і надія невичерпна. Втрата надії — один із гріхів, за які Бог може послати кару.

Богородиця — найулюбленіша свята всіх хворих і знедолених, до неї звертаються з різних приводів, але прохання про здоров’я дітей найчастіші. Адже саме Богородиці, як нікому іншому, відома біль в душі материнської.

Молитва до Богородиці про здоров’я доньки має такі слова:

О, Богородице, Мати Милосердна, ти бачиш скорботу, що мене мучить, Божественного сина твого, молю, помилуй дитя моє (ім’я) болящее і в’януча, нехай дарує їй спасіння чудотворне. Исходатайствуй здоров’я тілесне Господа нашого.

О, Всемилостивая матір всього живого, поглянь як зблідло обличчя дочки мого (ім’я), як горить від хвороби все її тіло, прошу милості для неї. Так врятована вона буде, так буде служити Господу вічно, віковічно. Амінь.

Про одужання дитини може мати і попросити у Господа, звучить молебень так:

Господи Ісусе, почуй мене грішну й недостойну рабу твою (ім’я). Господи, молю допоможи моєму синові одужати, помилуй і врятувати його. Прости Господи всі гріхи його, перед тобою. Привчай його на шлях істинний, заволодій розумом, ім’я порятунку душі його. Благослови його, Господи, в будинку, біля будинку, на роботі і в дорозі. Збережи їх під покровом, від летючої стріли, кулі, меча, ножа, отрути, потопу, вогню і смерті. Захисти його від негараздів, суєти і злодіянь. Подаруй йому Господи щасливе сімейне життя і благочестиву дітонародження. Господи, даруй мені, рабі твоїй, батьківське благословення на чадо моє. Амінь.

Коротка молитва до Господа про дочки допоможе вберегти її від зла, негод і страшних хвороб. Подарує їй захист і заспокоєння материнському серцю. Звучить молебень так:

Господи Всемогутній, виконай благання моє, раби Божої (ім’я). Нехай буде в милості твоїй, чадо моє улюблене, дочка моя (ім’я). Захисти її від темних сил зла, горя, бід і хвороб, даруй благословення на всі її справи. В глибокому віруванні в силу твою милосердну, волати про допомогу. Змилуйся наді мною і будь милосердний. На все воля Твоя, Амінь.

Святі слова до Матрони Московської

Молитви на здоровя дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі ЧудотворцюМатрона Московська сама любима стариця православного народу, відома своїм заступництвом за дітей, болящих, жінок, дітей, новонароджених.

Молитва про дітей материнська (сильна) Матрони Московської звучить так:

Блаженна Стариця, Матронушка! Усім материнським серцем молю тебе, допоможи зцілитися чаду мою від страшної хвороби. Благав він Господа дарувати здоров’я дитині мою. Прошу тебе, стариця не прогневишь на прохання моє, а стань моєю помічницею в хвилину важку, обдаруй мене підтримкою своєї. Нехай відступлять від дитини мого хвороби духовні і фізичні, віджени від нього недуга. Прости мене за гріхи мої, я зробила їх за неразумению. Прошу тебе Матрона, помолися про здоров’я сина/дочки мого (Ім’я) в чертогах Господа. Лише на тебе моя надія, вірю в твоє сприяння, прославляю тебе. Амінь.

Звернення до Миколі Чудотворцю від пияцтва

Молитви на здоровя дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі ЧудотворцюМатеринська молитва за своє чадо Миколі Чудотворцю також володіє великою силою і допомагає позбавити дорослого сина від пияцтва. Читати цю молитву може будь-який близький чоловік: мати, батько, бабуся за свого дорослого онука, головне, щоб віра в молитву була непререкаема.

Звучить молитва так:

Чудотворець Святий Миколай! Звертаюся до тебе з проханням, ти завжди допомагаєш тим, хто просить сприяння твого у справах житейський. Почуй же моє прохання. Прошу тебе змилуватися над нами і послати моєму синові/онукові позбавлення від пияцтва губить. Прошу тебе старець послати відразу до горілки, губящей його тіло і душу. Позбавити чадо моє від згубної тяги, нехай несмачним і противним для нього стане хмільне.

Зроби так, Микола, щоб мій син більше ніколи не торкався до спиртного. Нехай слово твоє назавжди зупинить мого сина від згубної пристрасті. Як ніколи і ніхто зі Святих горілку не пив, так і чадо (ім’я), раб Божий нехай її пити ніколи не буде. Амінь.

Ангелу-хранителю про дитину

До кожного хрещеній немовляті приставлений Ангел-охоронець, він оберігає людину в життя земного, і якщо трапиться біда, можна звернутися до ангелу за допомогою.

Ангел-хранитель може допомогти при таких негараздах:

  • тяжкі хвороби;
  • біди;
  • різні неприємності;
  • важкі, безвихідні ситуації.

Щоденна материнська молитва про дітей ангелу-хранителю має такі слова:

О, крилатий ангел-охоронець, захисник дитини мого (ім’я), не покидай його на складному шляху. Захисти чадо моє від хвороби, подай йому зцілення. Вкрий своїм крилом його від лютої злоби і скверни людської, відведи від нього заздрість і злість. Убережи чадо моє від пристріту, псування, чаклунства. Подаруй йому ангельське осяяння, помилуй дитини мого і не прогневайся на нього. Амінь.

Молебень для швидкої допомоги

Коли здоров’я дитини під загрозою, мама зі сльозами на очах вирішує помолитися, сподіваючись що допомога буде швидкою. Як же правильно молитися, щоб благання дійсно була почута:

  • Час для розмови зі святими вибирайте самі, тут немає певного часу, є ранкові та вечірні ритуали, які необхідно повторювати щодня. Але для такої серйозної розмови, як здоров’я чада, підійде будь-який час. Читати молебень можна як у храмі, так і вдома. Перед читанням благання бажано усамітнитися з іконою того святого, до якого ви збираєтеся звернутися. Читати молебень можна стоячи перед іконою, або на колінах.
  • Молитви на здоровя дитини: до Богородиці, до Господа, до Миколі ЧудотворцюБудь-яка молитва повинна включати в себе щиру надію. Тому читаючи текст благання, уявляйте свого малюка здоровим і усміхненим.
  • Молитва повинна бути щирою, без негативного підтексту. Деякі батьки молячись допускають грубу помилку, вони вважають свого сина чи дочку праведним і не розуміють, чому Господь послав на них такі випробування. Христос все бачить і знає, і він посилає випробування віри і вчинків кожної людини.
  • Необов’язково заучувати молебень напам’ять, потрібно говорити від душі і серця. Випишіть текст на лист, він повинен бути читається, темп вибирайте не дуже швидкий, вчитуйтесь в кожне слово, щоб відчути його.
  • Приступати до молитви потрібно після прочитання головної молитви «Отче наш…», перед іконою запаліть свічку і осените себе хрестом три рази.
  • Після того як ваше прохання буде почута, ваша дитина піде на поправку, обов’язково скажіть подячний молебень.
  • Молебень материнський володіє величезною силою, адже помисли матері завжди чисті і ясні. Жінці необхідно ходити в храм щонеділі і надавати посильну допомогу потребуючим. Тоді ваше прохання буде неодмінно почута.

    Настанова - Корисні поради