Молитва святий Березні на виконання бажання

Молитва святий Березні на виконання бажання

Молитва святий Березні на виконання бажання — діючий спосіб або окультизм? Яке ставлення російської православної церкви в обрядом молитви святої Березні? Про все докладніше в даній статті.

Зміст статті

  • 1. Свята Березня – хто вона?
  • 2. Ікона святої Марти
  • 3. Свята Березня – в чому її сила?
  • 4. Небезпека молитви святої Марти на виконання бажання
  • 5. Текст молитви

У кожної людини є заповітне бажання. На жаль, деякі люди, щоб отримати бажане готові піти на угоду з совістю, продати свою душу. Звертаються до ворожок, чаклунів або Вищим силам. Сьогодні дуже популярна молитва святий Березні на виконання бажання. Це цілий ритуал, який треба виконати за певними правилами, щоб досягти своєї мети.

Свята Березня – хто вона?

Молитва святий Березні на виконання бажанняКожен православний християнин знає, що ім’я Березня в святцях немає. На жаль, люди, навіть ті, хто вважає себе віруючими, не достатньо уваги приділяють вивченню Евангеля. Зазвичай вивченням життя Христа мало хто обтяжує себе. Ті, хто вивчає Святе Письмо знає, що Марфа (або як її називають на західний манер – Березня), була сестрою одного Ісуса під час його земного життя праведного Лазаря, якого за тиждень до Розп’яття воскресив Христос.

У Марфи була сестра – Марія. В день, коли Христос проповідував юдеям, Марфа не слухала слова Спасителя, а піклувалася про те, як приготувати побільше їжі, щоб нагодувати всіх. Марія при цьому слухала слово Боже і не допомагала сестрі. Образившись, вона звернулася до Христа, щоб той присоромив. І ось тут дуже важливий момент для тих, хто сподівається отримати допомогу від цієї святої. Ісус вигукнув: «Марфо! Марфо! Занадто багато про що ти дбаєш. Плоди твоїх праць швидко пропадуть. Твоя сестра вибрала кращу частину – вона Мене слухає, і плоди цього вибору не будуть від неї забрано». Цим він дав зрозуміти, що Христу завгодно, коли слухають Його слово, довіряють Його волі, а Він у свою чергу сам все влаштує кращим чином.

Праведна Марта, засвоївши урок, на наступну зустріч принесла повний посудину з запашним маслом – світом. Щедро возлив його на святе тіло Христа, вона обтерла його своїм волоссям, тим самим висловивши Йому свою безмежну любов і відданість. Цей вчинок не зміг зрозуміти Іуда Іскаріот. Він засудив Марту за безглузду трату світу, яку можна було продати, а гроші роздати на їжу жебракам, тим самим створивши милостиню у славу Господа.

Христос на це заперечив, що Марфа своїм вчинком показала, наскільки важлива для неї любов Господа. Також Він сказав, вилив на Його тіло миро, вона тим самим підготувала Його до майбутнього поховання. Коли Христа розіп’яли, Марфа, не боячись кари, разом з іншими жінками принесла миро, щоб віддати останню шану Своєму наставнику і Богу. Вона входить в число дружин-мироносиць, які після розп’яття Христа прийшли до Його гробу.

Ікона святої Марти

Молитва святий Березні на виконання бажанняПраведне Марту зображують з глечиком в руках і благословляє християнським жестом. Зображення підкреслює, що Марфа є дружиною-мироносицей, яка готова за улюбленого Господа життя віддати. Не загальної іконі дружин-мироносиць її також зображують. У святий немає окремого дня святкування. Її шанують разом з послідовниками Христа серед жінок-мироносиць.

Свята Березня – в чому її сила?

Свята пройшла великий духовний шлях від симпатії до Христа, як до мудрій людині, до любові і шанування Його як Сина Божого. Вона не тільки полюбила Ісуса, але і повністю довірилася Йому.

Це особливо видно з історії, коли їх улюблений брат Лазар помер. Коли він захворів, сестри насамперед покликали Христа, але той не встиг, і коли приїхав, Лазар вже як чотири дня преставився. Зустріли Ісуса сумними словами, що якщо б Він був тут, їх улюблений брат не вмер би. Тут явно простежується любов і віра в Христа не як людину, а як у Господа. По їх вірі Він воскресив Лазаря.

Сила святої Марти полягає в коханні та довірі до Ісуса до такої міри, що вона готова була йти за Ним за першим покликом. Господь, бачачи її прагнення до Нього, може виконати прохання і дати все хороше і добре для людини, яка звертається до Нього через святу праведне Марту.

Небезпека молитви святої Марти на виконання бажання

Молитва святий Березні на виконання бажанняВ мережі інтернет можна зустріти текст молитви святої Березні на виконання бажання, яку представляють як саму дієву і сильну. Можна сказати, що це навіть не молитва, а цілий ритуал. Починається вона словами «О, Березня! Ти чудотворна!». Зупинимося на цьому моменті докладніше. Навіть невіруюча людина, що володіє здоровим глуздом і не одержимий своїми бажаннями, уважно вивчить історію життя святий, і, зіставивши факти, задасть собі питання: у чому її чудотворність?

Ще один важливий момент: чому Березня, якщо в православ’ї такого імені немає. Якщо така свята і є, то не в православ’ї.

Швидше за все, ніякої Марти спочатку не було. Звернення до підставній, або вигаданого імені. Якщо все ж малася на увазі Марфа-мироносиця, то тут простежується повне нерозуміння і незнання життя святий.

Виникає резонне питання: кому і навіщо це потрібно? На землі йде постійна війна за душі людей. Тому ворог роду людського намагається всіляко спокусити людину, збити його з вірного шляху, посіяти в душі плутанину і смуту, віддалити від Господа, заплутати і, врешті-решт, погубити душу.

З появою інтернету, інформація про те, як досягти бажаного будь-якими шляхами почала розповсюджуватися з ще більшою силою. І ніхто не говорить людині – зупинись, подумай, що ти робиш, і куди приведе тебе цей шлях.

Далі в тексті прохання дається обітницю, що отримавши бажане, людина буде поширювати цю молитву далі. Вам не здається, що це схоже на операцію? Щоб ще більше заплутати віруючого, там є слова «зберегти в серцях Бога».

Текст молитви

О Свята Марто, Ти Чудотворна!
Звертаюся до тебе за допомогою!
І повністю в моїх потребах і будеш мені помічницею
в моїх випробуваннях!

З подякою обіцяю тобі,
що буду цю молитву всюди поширювати!
Покірно, слізно прошу —
втішай мене в моїх турботах і тяготах!

Покірно, заради великої радості,
яка наповнила твоє серце,
слізно тебе прошу — клопочи про мене і моєї сім’ї,
щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях

і тим собі заслужили Врятованого Всевишнього Посередництва,
передусім при тій турботі, яка мене тяготить….

(далі бажання, допоможи мені знайти высооплачиваемую роботу;
допоможи мені зустріти коханого і створити щасливу сім’ю; і т. д.)…

…Слізно тебе прошу, Помічницю в кожній нужді,
Ти переможи тяготи так, як Ти перемагала змія,
поки не лежав біля Твоїх ніг!

З точки зору православ’я текст так званої молитви абсолютно блюзнірський. Зверніть увагу на деякі моменти, які говорять про це:

  • Звертатися на «Ти» з великої літери допустиме виключно для Господа і Божої Матері.
  • Звідки взявся змій, що лежить біля її ніг? Ніде в її життєписі не згадується подвиг боротьби зі змієм (духовних або матеріальних). Єдиний подвиг, який згадується, це ранок, коли жінки-мироносиці під страхом смерті йшли до гробу Господнього. Але це ніяк не пов’язано зі змієм. Праведна Марта просто не могла вчинити інакше, і не піти до Христа, щоб віддати Йому останню шану, умастив Його тіло миром.
  • По закінченні цього блюзнірського тексту потрібно прочитати православні молитви «Отче наш» і «Богородице Діво, радуйся», що само по собі є блюзнірством, так як поєднується зі своєрідним заклинанням. На жаль, різні чаклуни, маги та інші слуги диявола вставляють православні молитви в свої заговори, щоб ще більше заплутати людину і змусити його відійти від Бога.

У будь-якого православного виникне резонне запитання: хто автор цієї молитви і чому саме Березня? Прийнявши до уваги все вищесказане, можна зробити висновок, що це не молитва, а змова.

Важливо усвідомлювати, що молитва – це не заклинання, яке за помахом чарівної палички виконає будь-яке ваше бажання. Ні в якому разі не допускайте, щоб ваше прохання переросла у вимогу, і вже тим більше не дозволено ставити Всевишньому умови.

Головне правило християнина – змиритися перед Господом. Як це зробити, кожен вирішує для себе індивідуально. Гордий, жадібний людина, яка хоче будь-якою ціною досягти своєї мети, надто далекий від Бога, щоб просити Його про що-небудь.

Брати і сестри, вступайте в нашу групу Вконтакті:

Настанова - Корисні поради