Молитва на зачаття здорової дитини

Молитва на зачаття здорової дитини

Слухати онлайн або читати текст молитви на зачаття здорової дитини російською мовою. Якщо не виходить зачати дитину, читайте дуже сильну молитву і віруйте в Господа.

О, блаженна Матрона, яка звикла все життя свою приймати і вислуховувати стражденних і потребуючих, почуй і прийми мене, недостойну, що молиться Тобі. Та не збідніє і зараз милосердя твоє до мене, негідною і грішною. Молю зціли хвороба раби Божої (ім’я) і раба Божого (ім’я чоловіка), визволи від мучительства і спокус диявола, поможи нам донести життєвий Хрест. Умоли Господа Всевишнього змилуватися над нами, пробачити всі гріхи, злість, ненависть, образи і брудні помисли, умоли Його дарувати нам життя нову, здорову дівчинку і добру. Віримо і надіємось на Тебе і Бога нашого мати міцну і згадуючи нелицемірну любов до всіх ближніх. Амінь

Зміст статті

  • 1. Духовні причини безпліддя
  • 2. Які кроки може зробити віруюча пара, щоб зачати дитину?
  • 3. Які молитви допомагають зачати?

Молитва на зачаття здорової дитиниПодружжя, яке бажає мати дитину, вдаються до допомоги Божої, коли всі шанси вичерпані, надій немає, та й видимих показань до безпліддя теж. Що робити в цьому випадку? Треба звернутися до духівника або досвідченого священика.

Духовні причини безпліддя

Крім медичних проблем, що перешкоджають зачаттю, є і духовні. Щоб їх усунути, треба встановити: від чого Бог не дає дітей. Допоможе в цьому духівник. Він распутает клубок духовних проблем подружжя, призначить спосіб (якісь молитви), таїнства, щоб виправити вплив подій, що стали проблемою для зачаття.

Які духовні причини можуть привести до безпліддя:

  • В молодості жінка перебирала женихами: дурила, даючи надію одному, а дивилася на іншого. Можливо, з тяжкими наслідками для першого.
  • Безладна гріховне життя в молодості. Причин безпліддя може бути дві: медичного і духовного порядку.
  • Заважати зачаття може зайва тривожність, що немає дітей. Подружжя хочуть народити занадто рано. За промислом Божим, діти будуть, але трохи пізніше, коли батьки зростуть духовно. В Біблії таких прикладів багато.
  • Іноді заважає гордовита настирливість. Звертаються до Бога без смирення. Не отримують бажане, так як, на егоїзм Господь не відгукується. Треба повністю довіритися Волі Божої.
  • Перешкодою до зачаття може стати прагнення подружжя влаштувати спочатку своє життя (квартира, машина, дача), а дитину завести (як собачку) в останню чергу. Це зневажливе ставлення до Божого благословення, коли Він давав можливість народити.
  • Є Боже благословення для людей, які допомагають сотням інших, тому своїх немає. Але такі мають величезну кількість дітей, хоча і не від своїх стегон.
  • Чи Бог бачить у подружжя батьків, які поселять сироту, про яку є певний задум. Або люди надають неоціненну допомогу дитячим притулкам. Що набагато благодатнее, ніж виховання своєї дитини.
  • Неусвідомлене прокляття: коли батьки, докоряють, неслухняних, докучливих дітей. Наприклад: «Щоб тобі пусто було», або посилають до біса (нечистій силі) і т. п. Такі батьки або матері повинні покаятися. Якщо вони вже померли, то духівник пояснить, як від цього позбутися подружжю.
  • Безпліддя може бути родовим прокляттям, коли хтось із предків тяжко згрішив проти Бога. Наприклад, руйнував храми, палив ікони, насміхався над віруючими, святотатствував і т. п.
    • Коли батьки, наприклад, відрікаються від своїх дітей (хлопчик або дівчинка). В наслідок в роду не будуть виживати або ті, або інші.
    • Іноді використовують могильні плити для будівництва будинку, доріжок. Зневажливо ставляться до святинь, кощунствуют.
    • Існує так само багато інших причин.

    Примітка: Впливати на безпліддя можуть завидующие благополуччя сім’ї (в народі: псування або пристріт). Можливо, жінка сама глузувала з плодючістю інший, або над бідністю і т. п. За це може послідувати покарання: Бог не дає дітей. Причини встановлюють з духівником, і за його рекомендаціями їх усувають.

    Які кроки може зробити віруюча пара, щоб зачати дитину?

    Молитва на зачаття здорової дитиниІноді перешкода усувається просто, завдяки одному-двом таїнств, які проводить православна Церква. Якщо люди воцерковлені і розуміють у богослужінні, їм легше знайти спосіб вирішення своїх проблем. Початківці повинні керуватися порадами духівника (досвідченого священика, старця).

    Спочатку усувається духовна причина, потім, якщо все нормально, є безліч способів скористатися допомогою святих Отців, або вдатися до святинь, які вже багатьом допомогли в народженні дітей. Які дії можна зробити:

  • Якщо шлюб не що вінчається, то обвінчатися. При цьому таїнстві читаються особливі молитви на народження дітей. Є приклади, коли після цього люди знаходили своїх довгоочікуваних діток.
  • Допомагає подолати безпліддя таїнство Соборування подружжя. Хвороба, якщо вона присутня, відступає. Коли за медпоказаннями, дають несприятливий прогноз, після виявляється, що нічого перешкоджає народженню дитини, немає.
  • З благословення духівника можна здійснити паломництво по Святих місцях. Отримують допомогу і зцілення, припадаючи до мощей Великих угодників Божих. Наприклад, здійснюються чудеса за молитвами Серафима Саровського, Сергія Радонезького, Давида Гареджийського, пророка Іллі. Помічено, звернення до цих святих часто допомагає в народженні дітей.
  • Є таке поняття, як «Обітні діти». Коли Бог не дає дитину, подружжя обіцяють, що якщо, наприклад, народиться хлопчик присвятити життя служінню Богу, або дати ім’я якогось святого. Іноді це допомагає, тільки не можна змінювати обіцянку, щоб дитя не загинуло раніше часу.
  • Є особливе місце на Кіпрі, де зберігається чудотворна ікона Божої Матері «Троодитисса». За молитвами перед нею багато бездітні пари змогли зачати дитину.
  • Існує також безліч святих джерел, святинь, маслице від лампад біля чудотворних ікон. Всі володіє цілющими властивостями, коли вживається з вірою і упованням на Бога.
  • Примітка:На ряду з духовними вчинками, поїздками по святим місцям, не забувайте молитися завжди, як тільки з’являється можливість. Причина відсутності дітей може усунутися скоро, але в деяких випадках потрібне терпіння і праця, що триває рік-другий. Або, наприклад, подружжя усиновили сироту, і тут же Бог дає свою дитину. Жінка незабаром народжує. Таких випадків багато.

    Які молитви допомагають зачати?

    Молитва на зачаття здорової дитиниОбмовимося відразу, читання молитов за самостійним вибором, бажанням приносять результат, але не скоро, так як, в цьому є елемент гордині, а не смирення. Можна молитися даремно. Правильно – це взяти благословення у священика. Тоді в молитві буде допомагати Господь, і прохання буде виконана швидше. Що можна читати від безпліддя:

    • Молитва святий богопроматери Ганні, роздільною узи безчадия;
    • Преподобномученице Євдокії (від безпліддя);
    • Преподобному Евфимию (при безплідді);
    • Про дарування дітей: Господу «Вислухай нас, Милосердний і Всемогутній Боже…»;
    • Богоотцам Іоакиму і Анні;
    • Пророка Захарії та праведної Єлизавети.

    Примітка: Вдаючись до читання молитов, не забувайте, що гордим Бог противиться, а смиренним дає Благодать, з допомогою якої долаються всі перешкоди. Смирення – довіра до Бога, розуміння того, що ми люди грішні, і тільки Господь нас рятує. Довіряйте Йому, тоді прохання виповниться.

    Настанова - Корисні поради