Молитва на удачу: 3 найсильніші молитви

Молитва на удачу: 3 найсильніші молитви

Слухати онлайн або читати текст молитви на удачу російською мовою. 3 найсильніші молитви на удачу — правда чи вигадка із інтернеті? Про все докладніше в даній статті!

Господи, Спаситель наш, Отець наш милосердний! Так злетить слово моє до Престолу Твого, та не загубиться воно в моленьях інших, нехай не занечиститься воно гріховними помислами! Кожне дитя Своє Ти благословляєш на житіє праведне і радісне. Кожне дитя відчувати покаяння Ти прощаєш і милуешь, любов’ю Своєю зцілюючи та вади омиваючи з чола грішного. Повсякчас моляться спокій та счастие спокій знаходять біля стіп Твоїх. Даруй мені, Господи, Своє прощення та удачу в справах благочестивих, Тобі угодних. В ім’я Отця, м Сина, і Святого Духа. Амінь!

Молитва Ангелу Хранителю

Ангел Божий, що днесь так прісно за моєю спиною стоїш! Ти всяке діяння моє бачиш, кожне слово чуєш, думу всяку читаєш. До тебе моя грішна душа звертається та допомоги просить. Помолися зі мною Господу за гріхи мої, минулі та майбутні. Настав мене на шлях істинний, Отцеві нашому, як провідний. Подсоби у справах праведних, захисти від лиха злого. Привнеси процвітання в житіє моє в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь!

Молитва До Миколая Чудотворця

Микола Чудотворець, Угодничек Божий, святий заступник наш так благодійник! Візьми мене під крило своє благодатне так благослови мої справи молитвою своєю. Заслони від підступів гріховних та допоможи душу від пороків очистити, щоб Батька нашого вихваляти і Творця. Направляй рукою своєю удачу мені на допомогу. Заступництва твого смиренно прошу, як в дорозі, так і в безодні морській. Славлю тебе, Миколо, та чуда твої! В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь!

Зміст статті

  • 1. Чому молитви на удачу – це маячня?
  • 2. Чи може віруючий розбагатіти?
  • 3. Найсильніші молитви про благополуччя

Молитва на удачу: 3 найсильніші молитвиПро інтернет, несе в уми людей потоки смердючої рідини разом із струменями чистої води. Коли мова заходить про молитву, то ніяких змов не повинно бути й близько. Або людей вважають за повних ідіотів, або пишуча братія зовсім не розуміє до чого закликає людей, або робиться все це навмисне: задля привернення уваги до вабить назвою з зневагою до всього святого.

Чому молитви на удачу – це маячня?

Якщо людина хоче виграти мільйон, щоб плювати на всіх з високої дзвіниці, то святі молитви не допоможуть. Господь спасає людей від злиднів, є молитви за благополуччя, щоб був достаток, але від праць, а не з неба падають пакунки з грошима.

За молитвами можна знайти роботу, благословити посіви, щоб отримати багатий врожай, позбутися розладу у справах сім’ї, виплатити борги, коли перебуваєте в скрутному становищі і т. п. Але яку удачу обіцяють ті, хто пише всякий брєд? Поясню, чому це все обман:

Молитва на удачу: 3 найсильніші молитви

  • Молитва, до кого б вона не була звернена (Господа, Богородиці, Ангела-охоронителя, Миколи Чудотворця тощо) результативна в разі: коли бажане не принесе шкоди; по вірі людини; якщо він звертається в покорі, а не з гордості.
  • Коли читають замовляння замість молитов, складені незрозуміло ким, що сподіваєтеся від них отримати? Яке б святе ім’я не згадували, ніхто не відповість. Це зовсім не молитви, а твори «Васі Пупкіна», якому далеко до святості.
  • Там, де радять молитися тільки перед іконами, та тільки із запаленою свічкою – обманюють. Обряд не має значення, бо Сили Небесні Духи, здатні почути прохання в будь-якому місці. Чути і бачити можуть, та на явний марення не відгукнуться. А свічка не володіє магічною силою, вона символ жертви нашої Богу (у храмі). Вогонь в лампадах – невгасимий, запалюється від сходив на Великдень Вічного Вогню – знак шанування.
  • Найгірше, коли відверто пропонують магію, сильні мусульманські молитви та інший новодел. Неосвічені і дурненькі люди, які не тільки не отримають допомогу, але зроблять собі ще більших бід.
  • Знайте, що православні молитви носять імена, які написали їх святих. І вони мають силу, так як, народжені від Духа Святого. Але якщо справа з «душком», то не витрачайте час, не допоможуть.
  • Коли людина вірить, використовує молитву (істинну), але разом з тим домішує магічні замовляння – молиться одночасно святим і бісам. Подумайте самі, до чого це призведе?

Примітка: Якщо хочете бути вдалим – це гординя. За неї Господь зоряницю скинув з Неба. Якщо хочете багатства – це грошолюбство, тобто, пристрасть, від якої позбавляє Господь. Якщо ви в скруті чи в біді, хочете скористатися допомогою Небесних Сил, то знаходитеся на вірному шляху. Тільки моліться правильно, читайте щирі молитви, а не марення, який пропонують деякі сайти.

Чи може віруючий розбагатіти?

Молитва на удачу: 3 найсильніші молитвиЗвичайно може. Таких святих чимало. Наприклад, Цар Давид був пастухом, а Господь помазав на царство. Його син Соломон був самим багатим на землі. Коли Бог запитав його, що ти хочеш (заради батька дам)? Той відповів: «Мудрості». Така відповідь сподобався Богові, і крім мудрості, дав незліченні багатства і благоденство. Наші «сучасні» святі, коли в чомусь потребували, тут же отримували ті ж гроші. Ось ще приклади:

  • парафіянки помолилися Спиридону Тримифунтскому про те, що немає чим сплатити за квартиру, і йдучи з храму знайшли потрібну суму на дорозі;
  • згадайте Іоанна Кронштадтського: через його руки проходили величезні суми, які він тут же роздавав нужденним;
  • на гроші молитовників будували цілі храми.

Бути багатим не є гріхом. Противно Богу неправедно нажите. Тому Господь в силах допомогти, але якщо немає пристрасті сріблолюбства. Допомагає щедрим і справедливим: копійку дав бідному, Господь винагородить у сто крат більше. Багатство йде до того, хто від нього біжить (мова про чесно зароблений).

Найсильніші молитви про благополуччя

Всі святі вважали одними з найсильніших молитов – псалми. Кожен псалом має велику Духовну силу. Наприклад:

Молитва на удачу: 3 найсильніші молитви

  • Псалом 57 –допомагає людям, творить добрі справи. Щоб вдало складалися обставини, не змогли перешкодити ані демони, ні злі, заздрісні люди.
  • Псалом 60– принесе користь тим, хто не може впоратися з лінню, або дуже боязкий, тому ніяк не влаштує свої справи.
  • Псалом 80– святі радять читати тим, хто бідний і сумує.
  • Псалом 114– до нього звертаються, коли бідні діти відчувають презирство багатих, для поліпшення матеріального становища.
  • Псалом 144– можна читати як благословення перед важкою справою, щоб воно вдало завершилось.

Коли читаються Новозавітні молитви і псалми, сила збільшується. Таке правило – це вірна допомогу як у благополучному закінченні справ, так і захист від різних бід, що відбуваються навколо. Читайте вранці і ввечері, наприклад:

Правило №1

  • Отче наш;
  • Нехай воскресне Бог;
  • Псалом 90;
  • Чесну Херувим…

Правило №2

  • Богородице Діво, радуйся;
  • псалми: 90 і 26;
  • можна додати псалом – 50.

Примітка: Включаючи правило псалом 26, можна навіть не боятися бомб, якщо йдуть бойові дії. У ваш будинок вони не потраплять. Щоб справи завжди спорились, просто промовте з вірою: Господи, благослови! Або: Господи, допоможи, або дай. Адже не завжди під рукою є молитвослов. Два слова, сказані в покаянному смиренні, сильніше, ніж всі молитви разом узяті, і читаються, як магічне заклинання.

Настанова - Корисні поради