Молитва Матрони Московської про вагітність

Молитва Матрони Московської про вагітність

Читати онлайн або слухати текст православної молитви Матрони Московської про вагітність російською мовою. Як вимолити дитини у Господа через Матрону Московську? Благословення на вагітність — є розставання з гріхом? Про все докладніше в даній статті!

Про блаженна мати Матроно, душею на небесах перед Престолом Божим предстоящи, тілом же на землі почивающи, і данною ти понад благодаттю різні чудеса источающи. Зглянься нині милостивным твоїм оком на ни, грешныя, у скорботах, болезнех і гріховних искушениих дні своя иждивающия, утеши ни, отчаянныя, зціли недуги наші лютыя, від Бога нам з гріхом нашим попущаемыя, визволи нас від багатьох бід і обстояний, умоли Господа нашого Ісуса Христа простити нам всі наші гріхи, беззаконня і гріхопадіння, имиже ми від юності нашея навіть до цього дні і години согрешихом, так твоїми молитвами получивше благодать і велику милість, прославимо в Тройці Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Слухати онлайн:

https://pravgolos.ru/wp-content/uploads/2018/04/Detskiy-hor-priyuta-Pokrovskogo-zhenskogo-monastyirya-o-blazhennaya-mati-Matrono.mp3

 

Зміст статті

  • 1. Де множиться гріх, там рясніє благодать
  • 2. Яких дітей Бог дає підготовленим батькам
  • 3. Як вимолити дитини у Господа через Матрону Московську
  • 4. Що таке смиренна молитва
  • 5. Отримання благодаті — розставання з гріхом?
  • 6. Висновок

Молитва Матрони Московської про вагітністьКого-то приносить лелека, інші – знаходять у капусті, а деяких вимолюють. Останніх стає все більше. Тому так популярна Молитва Матрони Московської про вагітність. Сім’ї ХХІвека вміють планувати: заводити дітей, коли вважатимуть це за потрібне. Чому ж так багато тих, кому винесено вирок – безпліддя.

Не відразу, поступово батьки приходять до висновку, що нове життя все-таки дає Бог. Не звертаючи уваги на наші плани, слухаючи молитви, дивиться, що лежить на серці людини.

Де множиться гріх, там рясніє благодать

Одна з причин бездітності – наш відступ від Бога. Безпліддя – це привід звернутися до Силам Небесним. Шлях, що веде до спасіння. Знайте, дорогі батьки, які хочуть, але не можуть народити, вас кличе до Себе Господь. З нетерпінням чекає, коли зрозумієте, що Він вже тримає, притискає до Себе ваше дорогоцінне чадо, щоб вручити в надійні руки. Зробіть крок назустріч, і отримаєте свій «клубочок» щастя.

Молитва Матрони Московської про вагітністьКоли Він щедро обдаровував людей, ті його дари вбивали в утробі. Множення гріха призвело до того, що все більше стає вимолених діток і віруючих мам і тат. Господь наш зло перетворює на добро. Так діє благодать Божа. Тому не впадайте у відчай, а радійте і вірте, що Бог завжди поступає по любові. Ви обов’язково народите дитину, тільки вже не для пекла, а для вічного життя в Раю.

Примітка: будь Ласка, моліться своїми словами, використовуйте канонічні (схвалені церквою) тексти, читайте Акафіст Матрони і Богородиці (бажано з благословення батюшки). Тільки не беріть на озброєння змови, придумані невідомо якими людьми, щоб не нашкодити собі.

Яких дітей Бог дає підготовленим батькам

Старий Завіт повний історій про безплідних жінок, які народжували Великих Святих угодників Божих. Виявляється, батьків готують до прийняття особливих діток. Для Бога немає нічого не можливого, причина в нас самих. Дозрівши для Божого дару, отримаємо його без зволікання. Наприклад:

Молитва Матрони Московської про вагітність

  • Сар(р)а народила в старості, коли вже «жіночі справи» закінчилися.
  • Єлисавета (тітка Діви Марії), прозвана «бесплодною» народила Найбільшого серед усіх людей пророка Іоанна Хрестителя.
  • Иаким і Ганна вимолили Богородицю!
  • Микола чудотворець – дан батькам, які довго просили у Бога.
  • Так само Спиридон Триміфунтський і багато інших.

Бачите, яких дітей Бог дає батькам, довго готуючи їх до цього відповідального кроку. Ці приклади говорять про те, що не мають діток не треба засмучуватися, а зайнятися самовдосконаленням. Головне завдання полягає в тому, щоб гідно прийняти чадо, вимолене у Господа.

Звичайно, досягти рівня старозавітних дружин неможливо. Нам дано більше, чекати старості немає потреби. Царство Боже всередині нас. Треба тільки відкрити ворота, забиті цвяхами наглухо зневіри. Ось тому багато тричі відвідують Матронушку – дозрівають (виймають цвяхи). Інші приходять до потребному станом швидше.

Як вимолити дитини у Господа через Матрону Московську

Це найважчий і вічне питання: Що робити? Пояснювати як діє благодать Святого Духа, щоб Її здобути, довго. Спробуємо розібратися на прикладі історії, що сталася нещодавно. Жінка завагітніла через місяць за молитвами Матрони Московської. Ось як це було:

Молода дівчина 1,5 роки зустрічалася з хлопцем. Завагітніла. Тут з’ясувалося, що йому дитина не потрібен. Сама вона не хотіла робити аборт, але молодий чоловік зумів заплутати, задурити голову… Не розуміючи як, опинилася в лікарні. Спогади, каже, ніби в якомусь тумані перебувала. Після цього з «нареченим» розлучилася.

Минув час, вийшла заміж, чоловік захотів дітей. Жінка злякалася, так як після тієї історії думала, що негідна мати їх. Того чоловіка вона давно пробачила, але себе не могла. Коли писала цей пост – плакала: чи то від гірких спогадів, чи то від нежданої «ненавмисної» радості. У неї була одна надія на Бога. Кілька разів молилася в храмі біля ікони Матронушки і Богородиці зі сльозами і каяттям за скоєний гріх.

Через місяць – затримка. Зробила тест… дві смужки!!! Повірити не могла. Адже я не гідна! Господи, як Ти милостивий! Золоті мої жінки, Вірте, надійтесь, моліться. У вас теж вийде.

Важливо! Найголовніша фраза в оповіданні: «Адже я не гідна!». Це ключ від замкнених дверей, де рясніє благодать Божа. Смирення – ось чим цінна молитва жінки. Таких Господь чує і скоро виконує прохання.

Що таке смиренна молитва

Чому, молячись Матрони Московської, деякі вагітніють швидко, комусь доводиться чекати роками, а хтось вже втратив надію народити. Не всяка прохання виконується. Причин кілька, і основне – ні смирення. Що це таке, спробуємо розібратися на прикладі.

Молитва Матрони Московської про вагітністьКоли розіп’яли Христа, по обидві сторони від Нього висіли розбійники. Вони вели себе по-різному, хоча вчинили однакові злодіяння як перед людьми так і перед Богом:

  • один паплюжив: Якщо Ти – Бог, зійди з хреста і нас звільни;
  • інший: Господи, пом’яни мене в Царство Твоє (мені там ніколи не бути, так як, за гріхами заслужив лише пекельні муки).

Відчуйте різницю: Насмішник, насмішник, перебуваючи в обіймах смерті, продовжує ображати Бога. Розіп’ятий праворуч – у глибокому покаяння. Йому Христос сказав: Нині ж будеш зі Мною в Раю! Як? Злочинець і грішник опинився в Раю першим. Він витягнув щасливий квиток « – смирення. Його душевному стану можна приписати ті ж слова: Адже я не гідний!

Висновок: Всі ми, в якомусь сенсі, ці розбійники: одні знаходяться зліва, інші праворуч. Якщо перші не змінюються, то другі – смиренно моляться, бачачи себе грішниками. А коли бруд виявлено, її можна змити покаянням, стати чистіше, достойніше. Прохання смиренним Бог виконує дуже-дуже швидко.

Отримання благодаті — розставання з гріхом?

Молитва Матрони Московської про вагітністьЩе одна історія, що молитва-прохання вимагає праці не тільки душевного, але і тілесного. Комфорт і благополуччя роблять нас ледачими не тільки фізично, але й душевно Молитви стають зовсім немічними, слабкими. Людина, всім забезпечена не в змозі просити що-небудь, та ще зі смиренням.

Тому люди їздять до мощів по три рази, стоять (не сидять) в храмах, здійснюють паломництва. В молитві повинні брати участь розум, тіло і душа. Наводимо приклад одного щасливиці, не справляючи жодного слова.

Ми з чоловіком не могли мати дітей 3 року, пережили завмерлу і позаматкову. Коли перший раз поїхала до Матрони, зробила помилку, для мене зайняли чергу і мені не довелося практично стояти. Після поїздки мені приснився сон, що я прийшла до Матрони, а вона закриває двері переді мною. Я дуже сильно засмутилася. Вдруге я сама відстояла всю чергу. Після поїздки мені приснився сон, що я стою в старовинній церкві, в ногах вода і у мене вагітний животик. За всіма підрахунками це був день зачаття. Всю вагітність відходила легко і пологи були легкими, відчувала себе як у Господа за пазухою. 2го травня їздила дякувати Матрону за клопотання перед Господом за нас. Дай боже всім здорових діток.

Молитва Матрони Московської про вагітністьПідсилюють прохання даючи обітницю Богу. Деякі вважають це торгівлею, якоюсь угодою: ти мені –я тобі. І частково праві. Господь Сам сказав: Дайте мені ваші гріхи, і отримаєте Благодать. Які обітниці зазвичай дають:

  • Людина, що любить погуляти, випити –відмовляється на якийсь час від спиртного, навіть пива.
  • Упереджений до їжі –дає обіцянку дотримуватися пости.
  • Заможна сім’я бере на себе опікунство про бідних діток і т. п.

Звичайно це угода. Зразок такої: Хірург вирізав ракову пухлину, людині повернув здоров’я, а собі залишив те, що відрізав. Обітниця –це розставання з якимось гріхом, заради отримання Благодаті, виконання прохання.

Висновок

Є й інші перешкоди в молитві, але це – найголовніше. Заберете його, зрозумієте, що таке покаяння і смирення, тут же освятіться, обожитесь і завагітнієте. Церковні Обряди допомагають прийти у благодатний стан. Дерзайте, дорогі, у вас обов’язково вийде.

Настанова - Корисні поради