Молитва Луці Кримському про зцілення

Молитва Луці Кримському про зцілення

Слухати або читати онлайн молитву Луці Кримському про зцілення від усяких хвороб російською мовою. У чому сила і духовне значення молитви Луці Кримському про зцілення? Як діє молитва? Про все докладніше в даній статті!

Про всеблаженної исповедниче, святителю отче наш Луко, великий угодниче Христовий. З розчуленням приклоньше коліна сердець наших, і припадаючи до раці чесних і многоцелебных мощей твоїх, як чада отця молимо тя ревно: вислухай нас, грішних, і принеси нашу молитву до милостивому і людинолюбного Бога, Емуже ти нині в радості святих і з лики ангел предстоиши. Віруємо бо, яко ти любиши ни тією ж любов’ю еюже вся ближния полюбив єси, перебуваючи на землі.

Випроси у Христа Бога нашого, та затвердить чад Своїх у дусі правыя віри і благочестя: пастирям та дасть святу ревність і піклування про спасіння ввірених їм людей: право верующия соблюдати, слабкі і немощныя у вірі укрепляти, неведущия наставляти, противныя обличати.

Всім нам подай дар коемуждо благопотребен, і вся яже до життя временней і до вічного спасіння корисна: градов наших твердження, землі плодоносие від голоду й пагуби позбавлення, скорботним розраду, недугующим зцілення, заблудлим на шлях істини повернення, батьком благословення, чадом в страсе Господньому виховання та научіння, сірим і убогим допомогу і заступництво.

Подай нам твоє Архипастирське благословення, та таке молитовне клопотання имущи, позбавимося від підступів лукаваго і избегнем всякия ворожнечі і негараздів, єресей і розколів. Настави нас на шлях, що веде до селища праведних, і моли про нас всесильнаго Бога, в вечней життя сподобимся з тобою постійно славити Єдиносущну і Нероздільну Тройцю, Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Зміст статті

  • 1. По вірі вашій хай буде
  • 2. Як діє молитва
  • 3. Лука сам проводить операції

Невже молитва Луці Кримському про зцілення допомагає? За останні десятиліття медицина ступнула далеко вперед. Але хвороб стало набагато більше. Діагностичне обладнання служить лікуючим лікарям. Але не все піддається лікуванню. Інколи немає можливості звернутися за допомогою вчасно. У важких ситуаціях згадують Вищі Сили, покладають надії на чудо, просять зцілення або сприятливого результату при операції.

По вірі вашій хай буде

Молитва Луці Кримському про зціленняІсторії чудесного одужання переконують, що Богу все можливо. Христос не тільки лікував, але і воскрешав померлих. З Біблії знаємо, коли до Ісуса зверталися за допомогою, Він завжди питав: чи Віриш ти, що можу це зробити? Одного разу, поставивши на ноги розслабленого, вимовив: «Прощаються тобі гріхи…». З цього бачимо: від потребує зцілення потрібно дві речі:

  • Віра, що Господь може зробити чудо.
  • Покаяння, яке полегшує душу від тягаря гріхів. Деякі страждання даються в спокуту (можна припинити каяттям) неправедних вчинків.

Звертаючись до вищих Небесним Силам, постарайтеся виконати ці дві умови. Хвороби даються з різних причин. Одна з них – заклик Господа до зміни життя. Перегляду вчинків, аналізу, щоб почати шлях до порятунку. Коли приходить хвороба, кажуть: Це відвідування Боже. Не кара і покарання, а заклик до Небесному ходи.

Як діє молитва

У Православній Церкві багато святих. Про зцілення можна просити кожного. Не знаю таких, хто не допоміг би. Але ми звикли міркувати про здібності угодників Божих по житію. Чим займалися на землі, тим допомагають по смерті. Можна так, це нормально і зрозуміло. Про що просять Луку Кримського:

Молитва Луці Кримському про зцілення

  • Бути присутнім при будь майбутньої операції.
  • Щоб зцілитися при травмах, складних переломах, роздробленні кісток.
  • Зберегти кінцівки, коли виникає загроза гангрени, щоб уникнути ампутації.
  • Повернути зір. Лука робив багато унікальних операцій на очах.
  • Позбавити від гнійних запальних процесів.
  • Допомогти при нездужаннях невідомого походження і. т. д.

Виходячи з «спеціалізації» Луки Кримського – він найкращий помічник при операціях. Якщо є перешкода для молитви, воно в нас самих: у маловерии, відсутність смирення. Як молитва про зцілення допомагає хворим?

Звертаючись до Святого, просимо, але наші молитви дуже немічні, слабкі. Ми віддалилися від Бога. Благодать у нас якщо і присутня, то в малому обсязі.

Її заповнює, що стоїть біля Престолу Божого наш Помічник, що молиться за нас. Зцілює Господь Силою Святого Духа, а клопочеться Лука Кримський.

Примітка: Одужання від тяжкої недуги може подаватись хворому за молитвами рідних. Співчуття до ближнього дає потужні крила прохання. Зцілення можливе не тільки від дій потребує допомоги, але і від віри улюблених.

Лука сам проводить операції

Молитва Луці Кримському про зціленняПро Цілителя Войно-Ясенецком знято кілька фільмів. На просторах інтернету можна знайти його життєпис. Є численні відгуки тих, хто вже отримав чудову допомогу. Як повелося, найчастіше покладаються на його діяльність, як колишнього лікаря з світовим ім’ям. Якщо належить операція, закликають Святого-хірурга. Пропонуємо цьому приклади.

Історія 1

Одна жінка страждала від сильної болем у вусі. Увечері молилася Луці, приклала його іконку до хворого місця, впевнена: заснути не зможе. Але біль стала терпиміше, вона заснула. Бачить сон: До неї прийшов Святий і каже: Зараз будемо робити операцію, але ти не бійся – боляче не буде. Вранці вся подушка була залита гноєм з кров’ю.

Коли пацієнтка пішла на огляд до лікаря, та не знаючи, що сталося, каже: О, як добре зробили операцію. Прокол дуже точний… Жінка зізналася, що ніхто їй операцію не робив, а весь гній вийшов сам. Лікар не повірила, бо ясно бачила післяопераційний слід.

Історія 2

Молитва Луці Кримському про зціленняДівчина просила св. Луку допомогти при складній операції, причому лікарі давали мало шансів, що вона пройде вдало. Навіть радили їхати в спеціалізований центр, де хірурги мають вищу кваліфікацію. Уві сні Святий сказав: Їхати нікуди не треба, нехай роблять операцію, я сам буду там бути присутнім.

Вже, перебуваючи в операційній, дівчина побачила Луку, молодого роками. Він підійшов, заспокоїв, сказавши: «Все буде добре, і вийшов. Бачили його і медсестри, прийнявши за лікаря з іншого відділення. Коли операція успішно закінчилася, лікар-хірург з подивом розповідав батькові дівчини, що його рукою наче хтось водив.

Якщо просити з вірою, допомога обов’язково буде. Потім подякуйте не тільки Святого, але і Господа. Бо все зцілення відбуваються на Славу Божу. Навіть Христос, воскрешаючи Лазаря, вголос звертався до Бога-Отця, щоб всі розуміли, допомога йде не від людини, а з Волі Бога, що посилає Св. Духа для позбавлення від усіх хвороб.

Висновок: Якщо є можливість, краще всього відвідати Крим, прикластися до мощів Святого Луки, тоді 100%, що подолаєте недугу. Щоб більше не хворіти, подумайте, чого Господь хоче від вас. Може треба змінити щось у своєму житті?

Настанова - Корисні поради