Як швидко повернути чоловіка в сім’ю молитвами?

Як швидко повернути чоловіка в сімю молитвами?

Слухати або читати онлайн текст молитви, щоб швидко повернути чоловіка в сім’ю. Дізнайтеся у чому духовне значення молитов про повернення чоловіка в сім’ю. Про все докладніше в даній статті.

Зміст статті

  • 1. Поширені причини відходу чоловіка з сім’ї
  • 2. Яким святим моляться, щоб повернути чоловіка в сім’ю
  • 3. Молитва до Ісуса Христа
  • 4. Молитва Богородиці
  • 5. Молитва Петру і Февронії
  • 6. Молитва Матрони Московської
  • 7. Молитва Миколі Угоднику
  • 8. Молитва Симону Зилоту
  • 9. Молитва Ксенії Петербурзької
  • 10. Молитва Святителям Адріана і Наталії
  • 11. Молитва мученикам Самону, Гурія і Авіву
  • 12. Що необхідно зробити крім молитов
  • 13. Чого категорично не варто робити
  • 14. Поради світських психологів

Догляд чоловіки з родини – справжній удар для жінки. Особливо якщо причиною тому є коханка. Покинута жінка відчуває в душі порожнечу і розгубленість. Головне в цій ситуації на наробити дурниць. Молитва допоможе не тільки напоумити чоловіка і повернути в сім’ю, але і набути впевненості і спокій. Однак не зайвим буде проаналізувати свою поведінку і ваші взаємини, щоб зрозуміти, яка причина штовхнула чоловіка на цей крок.

Поширені причини відходу чоловіка з сім’ї

Шлюб – це союз двох людей, тому відповідальність за розрив несуть обоє в рівній мірі. Головне, спробувати виправити становище.

Як швидко повернути чоловіка в сімю молитвами?Чоловік може піти з сім’ї з наступних причин:

  • Інфантильність. Якщо дружина надмірно опікає чоловіка, він сприймає її як матір. Зрозуміло, що зустрівши жінку, з якою він відчує себе чоловіком, він захоче піти з сім’ї.
  • Сварка з дружиною. У цьому випадку чоловік може піти як на кілька днів, так і назавжди. При цьому йдучи, він навіть не замислюється про розлучення. Однак, поживши деякий час окремо, він може прийняти рішення не повертатися до «старої» життя.
  • Якщо жінка відноситься до своєї другої половини споживацьки, або зраджує йому, чоловік може довго не зважаться піти, але, зрештою, приймає рішення розлучитися.
  • Гальмування в розвитку. Коли один з подружжя хоче розвиватися, а другого влаштовує все як є, виникає нерозуміння. Тут два варіанти розвитку подій. Любо кохана людина, нарешті вирішить зайнятися собою, і в цьому разі шлюб буде врятований, або друга половина почне тягнути розвивається за собою вниз, що в підсумку призведе до деградації обох.
  • Коханка. Інтрижка на стороні переросла у щось більше і люди прийняли рішення створити нову сім’ю. Однак у більшості випадків чоловік повертається до колишньої дружини.
  • Пройшла любов. Почуття згасли, і бажання жити з цією жінкою, більше немає.

Яким святим моляться, щоб повернути чоловіка в сім’ю

Кожна православна жінка, зіткнувшись з такою проблемою, розуміє, що без молитви повернути чоловіка буде неможливо. Тільки Господь може допомогти напоумити чоловіка і зберегти сім’ю.

Молитва до Ісуса Христа про повернення чоловіка в сім’ю

Господи Ісусе Христе, Сине Божий. Грішу і не каюсь, майже не молюся. Пробач, що в любові я і скорботи мучуся. Всі думки мої про улюбленому чоловікові, хочу, щоб він став зі мною лише щасливим. Як ти нам хочеш жити за вірним канонами, до тебе припадаю я з низьким поклоном. Поверни моє щастя з чоловіком, рідним, а коли не мій він — нехай стане чужим. Нехай буде воля твоя. Амінь

Господь бачить страждання кожного з нас і приходить на допомогу навіть у найважчих ситуаціях. Тому до Нього потрібно звертатися в першу чергу. Читають молитву перед іконою із запаленою свічкою. Головне, просити щиро і від усього серця. Не важливо, чи будете ви читати молитву з листа, або робити це своїми словами.

Молитва Богородиці, щоб швидко повернути чоловіка

Зглянься, Пресвята Богородиця, вступись за нас грішних, будь милостива, закрий нетленною ризою своєї душі наші грішні: свого раба (ім’я чоловіка) і раби своєї (ім’я дружини). Дай, Богородиця, любов між ними і рада в життя в любові та злагоді. Щоб жити їм в раді і дні, і ночі, і в години непогожі. Як тече річка потужна, не кінчається, так і чоловіка (ім’я) і дружині (ім’я) жити в злагоді віки вічні

Матір божа вважається захисницею і покровителькою всіх жінок. До неї звертаються з проханнями про здоров’я дітей і збереження шлюбу. Існують спеціальні молитви повернути чоловіка в сім’ю.

Молитва Петру і Февронії про повернення коханого

Святі Петро та Февронія, що творять на землі чудеса, людям допомагають, прийшла до Вас з поклоном і прошу про допомогу. Молюся несамовито на Ваше милосердя сподіваючись. Помоліться до Господа про милість до мене, рабу Божу (Ім’я) і улюбленому моєму, раба Божого (Ім’я), не залиште нашу любов. Амінь.

Ці святі є покровителями шлюбу, подружньої вірності і любові. Саме тому молитва Петру і Февронії вважається однією з найсильніших в ситуації, коли потрібно повернути чоловіка. Їм також моляться, коли в сім’ї виникають сварки і непорозуміння.

Молитва Матрони Московської, щоб повернути чоловіка в сім’ю

Благословенна Матінка Матронушка, підношу я Господа і тобі цю простосердечну молитву, і прощу щиро, про себе і про раба Божого (ім’я вашого чоловіка), про те, щоб очистилися його помисли як можна швидше, позбавився від поганого й нечистого впливу оточуючих, знайшов думка світлу. І згадав би він ураз про нашу любов перворожденной і світлою, очищеної води в річках святих. Вознеси і ти до Господа нашого улюбленого дієву молитву, і нехай буде щастя в нашому союзі, і любов у наших відносинах родинних. Нехай чоловік повернеться в сім’ю з допомогою цієї молитви, і нехай покаятися у своєму темному поведінці. Допоможи йому ласка знайти віру в себе, віру в наші почуття і любов безмежні. Щастя наше у твоїх руках, матінка Матрона. Амінь.

Її земне життя – яскравий приклад чесноти і віри. Народившись абсолютно сліпий, вона не замкнулася у своїй біді. Свята наставляла у вірі, допомагала людям, зцілюючи недуги. Молитва до Неї – дуже потужна, адже вона одна з найбільш шанованих православних святих. Матрона чує кожного, хто приходить до Неї за допомогою. Молитва до святої допоможе повернути чоловіка від коханки. Головне, щиро вірити в те, що вона допоможе і молиться щиро.

Молитва Миколі Угодника про повернення чоловіка

Святий Миколай Чудотворець, і вдень, і вночі молю про диво, щоб повернувся (-лась) до мене коханий (кохана) (Ім’я). Сподіваючись на милосердя і твою волю. Амінь.

До цього святого звертаються з будь-якого приводу. Чудотворець допомагає повернути здоров’я, зберегти сім’ю, повернути старого чоловіка. Читати молитву потрібно перед образом Миколи Угодника. Ще краще піти в храм поставити свічку, помолитися і попросити Його допомоги. До Нього звертаються, коли чоловік йде до коханки.

Молитва Симону Зилоту про повернення чоловіка в сім’ю

Святий славний і всехвальный апостола Христового Сімоне, сподобивыйся прияти в твій дім в Кані Галилейстей Господа нашого Ісуса Христа і Його Пречисту Матір, Владичицю нашу Богородицю і очевидцем бути преславнаго чудесе Христового, на браце твоєму явленого, перетворення води в вино!

Благаємо тебе з вірою і любов’ю: умоли Христа Господа втілити душі наша з грехолюбивых в боголюбивыя; збережи і виконай нас молитвами твоїми від спокус диявольських і падінь гріховних і випроси нам понад допомогу під час зневіри і беспомощия нашого, та не преткнемся про камінь спокуси, але неухильно простуємо рятівним шляхом заповідей Христових, дондеже досягнемо райських обителей, идеже ти нині водворяешися і веселишися.

Їй, апостола Спасів! Не посрами нас, крепце на тя, хто надіється, але буди нам помічник і заступник в усьому житті нашому і помози нам благочестно і богоугодне житіє це тимчасове скончати, добру і християнську мирну кончину получити і добраго відповіді сподобитися на Страшнем Суді Христове, так избежавше повітряних митарств і влади лютаго миродержца, успадкуємо Царство Небесне і прославимо великолепое Ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Він є одним із дванадцяти апостолів-євангелістів. Про його земного життя залишилося вкрай мало відомостей. Родом він був з Канни Галілейської. Саме в його домі під час весільного торжества Христос зробив чудо, перетворивши воду на вино. Після цього Симон увірував у христа і став одним з Його учнів.

Молитва Ксенії Петербурзької, щоб швидко повернути чоловіка в сім’ю

О, препростая способом життя свого, безпритульна на землі, спадкоємиці ж обителей Батька Нєбєснаго, блаженна сторінці Ксение! Як раніше до надгробку твоєму недужнии і скорбнии припадавшии і абие втіхи исполняемии, сице нині і ми, обуреваемии тлетворными обстоянии, до тебе прибегающе, з надією просимо: помолися, добра небошественнице, щоб исправилися стопи наша по словеси Господню до виконання заповідей Його, і та скасується богоборное безбожництво, пленившее град твій і твою країну, привергающее нас многогрішних в смертне братоненавидение, горде самовозбешение і хульное відчай. О, блаженнейшая Христа заради, посрамившая суемудрость віку цього, випроси у Творця і Подавця усіляких благ даровати нам смирення, лагідності і любве в скарб нашого серця, віри у зміцнення молитви, надії в покаянні, фортеці в непростій житії, милосерднаго зцілення душі і тіла нашого, цнотливості у шлюбі і благопопечения про ближніх і щирих своїх, всього житія нашого оновлення чистительней бані покаяння, яко да всехвально воспевающе пам’ять твою, прославимо, в тобі чудодействующаго, Отця і Сина і Святого Духа, Тройцю Єдиносущну і Нероздільну на віки віків. Амінь.

Жінка, ставши вдовою в 26 років, стала юродивою заради Христа. Все своє життя присвятила служінню Господу і провела її на самоті. Постійно протистояла нападам диявола, завжди була готова чинити добро і допомогу кожному, хто цього потребував. Після смерті свята продовжує допомагати всім, хто Її про це просить. Особливо це стосується жінок, які хочуть зберегти шлюб.

Молитва святителям Адріана і Наталії

Про священна двоіцу, святии мучениці Христові Адріана і Наталі, блаженнии супрузи і доблии страждальці! Почуєте нас, що моляться вам зі сльозами, і низпослите на ни вся благопотребная душам і телесем нашим, і моліть Христа Бога, та помилує нас і робитиме із нами по милості Своїй, та не загинемо в гріхах народила наших. Їй, святии мучениці! Прийміть голос моління нашого, і позбавите ни молитвами вашими від голоду, губителъства, боягуза, потопу, вогню, граду, меча, нашестя іноплемінників і междоусобныя лайки, від внезапныя смерті і від усіх бід, горя та хвороб, та повсякчас вашими молитвами і заступництвом укрепляеми, прославимо Господа Ісуса Христа, Емуже подобає всяка слава, честь і поклоніння, з безначальным Його Отцем і Пресвятим Духом на віки віків. Амінь.

Одне з найбільш сильних прохань. До цих святих рекомендують звертатися у випадку, коли між подружжям любов почала стрімко згасати. Адріана і Наталії просять про відновлення взаєморозуміння і довірчих відносин між подружжям.

Молитва мученикам Самону, Гурія і Авіву

О, преславнии мучениці Гурие, Самоне і Авіві! До вас, яко швидким помічником і теплим молитовником, ми немощнии і недостойнии вдаємося, старанно моляще: не презрите ни, під многая беззаконня впадшия і по вся дні та години согрешающия; поставите на шлях правий заблуждшия, зціліть страждущия і скорбящия; додержуйтесь ни в непорочнем і целомудреннем житії; і як древле, тако і нині покровителие шлюбів пребудите, в любве і однодумності ся стверджувально і від усіх злих і важких обстояний избавляюще. Захистіть, про многомощнии сповідниці, вся православныя христианы від напастей, злих людей і підступів демонських; захистите я від нечаянныя смерті, благально Всеблагаго Господа, та великиий і богатыя милості нам, смиренним рабом Своїм, пробавит. Несмы бо достойни нечистими устнами призывати великолепое ім’я Творця нашого, аще не ви, святии мучениці, за ни ходатаи будете; заради цього до вас вдаємося і предстательства вашого перед Господем про нас просимо. Такожде позбавите нас від голоду, потопу, вогню, меча, нашестя чужоплемінних, междоусобныя лайки, смертоносної виразки і всякаго душепагубнаго зла. Їй, страстотерпців Христові, влаштуйте нам молитвами вашими вся добра і корисна, так благочестно житіє тимчасове прешедше і кончину непостыдну стяжавше, удостоїмося теплим заступництвом вашим зі всіма святими правиці Правосуднаго Бога Судії статі і Того невпинно славити з Отцем і Святим Духом на віки віків. Амінь.

Якщо чоловік перестав проявляти повагу до дружини, почав агресивно поводитися з нею і навіть піднімати руку, звертаються до цим святим за заступництвом і допомогою. Перед ликом моляться, щоб у подружнє життя повернулися згасаючі почуття і повагу.

Що необхідно зробити крім молитов

Як швидко повернути чоловіка в сімю молитвами?Для початку відверто поговоріть з чоловіком про ваших взаєминах, щоб з’ясувати, чи є сенс відновлювати сім’ю. Можливо, ви знайдете компроміс, і кожен почне працювати над своїми недоліками.

Дружині рекомендують на час перетворитися на ту дівчину, до якої на побачення бігав її теперішній чоловік. Приділіть увагу своїй зовнішності, запросіть кохану в те місце, де ви познайомилися, або проводили багато часу.

Чого категорично не варто робити

  • При зустрічі не докоряйте і не згадуйте минулих помилок. Це тільки погіршить становище. Якщо ви дійсно хочете зберегти сім’ю – почніть життя з чистого аркуша.
  • Не зустрічайте дружина з пригніченим виглядом і заплаканими очима. Зробіть зачіску. Надіньте гарне плаття і головне, посміхайтеся. Чоловік зрозуміє, що вам добре і без нього, і у нього спрацює інстинкт власника.
  • Не пишіть і не дзвоніть йому. Не вмовляйте чоловіка повернутися, це тільки відштовхне чоловіка.
  • Не влаштовуйте істерик. Це найжахливіше для будь-якого чоловіка. Тим самим він лише допевнився, що прийняв правильне рішення, залишивши вас.

Поради світських психологів

  • Змініть звички, поновіть гардероб і змінить імідж. Використовуйте свій шарм по максиму. Змініть домашній халат на гарну домашню одяг, зробіть зачіску і легкий макіяж.
  • Попадайтеся зраднику на очі частіше. Зустрівшись, починайте розмову першою. При цьому поводьтеся спокійно. Чоловік обов’язково відзначить ваше гідну поведінку та адекватність.
  • Не використовуйте в своїх інтересах дітей. Не треба їх залучати у ваш конфлікт.

Не потрібно постійно думати про повернення чоловіка в лоно сім’ї. Відвідайте церкву, исповедуйтесь і причастіться. Просіть Господа про дарування сил, терпіння і мудрості. Ні в якому разі не звертайтеся за допомогою до ворожок і чаклункам – вірте тільки в силу Всевишнього!

Настанова - Корисні поради