Сильні молитви від пияцтва чоловіка

Сильні молитви від пияцтва чоловіка

Слухати онлайн або читати текст сильної православної молитви від пияцтва і запою чоловіка. Кому молитися, якщо чоловік алкоголік, і як зробити так, щоб він перестав пити? Про всіх молитвах святих, які допомагають від пияцтва чоловіка читайте в цій статті.

Сильна молитва від пияцтва чоловіка Миколі Чудотворцю

Чудотворець Микола, з благанням звертаюся до тебе. Великодушно зглянься і визволи мого чоловіка від бісівського пияцтва. Супроти його волі, знайшли огиду і опустоши його тягу до п’яному возлиянию. Не пригубить, не проковтне і не наллє він пиття шкідливий без здригання. А пригубив і проллє у черево святої води надбання. Нехай буде воля твоя. Амінь

Зміст статті

  • 1. Чоловік – алкоголік, хто винен?
  • 2. Чому мій чоловік не принц?
  • 3. Реальна історія
  • 4. Як правильно молитися від пияцтва чоловіка
  • 5. Молитви від пияцтва і запою

Сильні молитви від пияцтва чоловікаНеможливо без співчуття дивитися на страждаючих дітей, дружин, матерів, на самих пропащих алкашів. Проблема пристрасті до спиртного настільки широка, що за порятунок пропойц взялася Сама Пречиста Матір Божа. Є в Серпухові чудотворна ікона «Невипивана чаша». Для дому –Акафіст та молитва від пияцтва чоловіка, сина, батька. Мають вони великою силою.

Але не всякий добивається результату, тому що випускає деякі важливі моменти. У статті відкриємо деталі, про які мало хто знає. Дізнайтеся про них, скористайтеся порадами. Хай буде на зцілення гинуть Божа воля, яка призведе до позитивного результату.

Важливо! Бог рятує тільки тих, хто покірно переносить страждання. Поки людина не знайде справжнього покаяння і смирення, нічого не зміниться. У зазнає спокуси, є надія, що Господь позбавить його від пекельних мук.

Чоловік – алкоголік, хто винен?

Сильні молитви від пияцтва чоловікаБудете шоковані, але в тому, що чоловік п’є, винна дружина. Не поспішайте обурюватися, все пояснимо. Якщо, дійсно, хочете, щоб він кинув згубну звичку, ви повинні стати сильнішими духовно. Необхідно придбати якості, у яких міститься перемагає силу благодаті:

  • смирення;
  • прощення;
  • любов (хоча б жалість).

Які почуття відчуваєте до чоловіка? Можна припустити: ненависть, презирство, образу, гнів, лють, страх, біль, терпіть заради дітей і пр. Зрозуміло, в п’яному немає нічого привабливого. Він джерело сліз, горя, нещастя. Але треба з любов’ю поставитися до пияка. Важко? Так. Деколи неможливо. От і нашла коса на камінь.

Зло знищується тільки добром, любов’ю, а цих почуттів, якраз немає. Чим воювати будемо? Він криє матами, а дружина у відповідь ненавидить, огризається. Біси від радості аж заходяться: все по феншую виходить. Була б дружина мудрішими, чи впоралася б з бідою. Зрозуміло, з Божою допомогою. Виходить, вона винна: немає в ній того, що необхідно для зцілення чоловіка. Але це не все. Є й інша вина.

Важливо! Господь нікого не карає. Люди страждають заради того, щоб очиститися від гріхів і врятуватися від вічної загибелі. Алкаш дано під порятунок дружині, вона отримає вінець, як мучениця, якщо зі смиренням прийме все, як від руки Божої.

Чому мій чоловік не принц?

Сильні молитви від пияцтва чоловікаЯкщо людина страждає, терпить спокуси, значить Господь бачить в цьому користь. У Біблії сказано: Хай чоловік освячується дружиною віруючою. Подивіться на свої відносини, так це? Чоловік-п’яниця не дарма дістався саме вам. Господь чекає: або ви узрите (і покаєтеся) причину в собі (злість, гнів, гординя, марнославство, гордість, може зневажали або ображали п’яниць, сміялися над такими, кого принизили, образили тощо), або будете довго спокутувати гріхи, несучи паплюження і скорботи.

Скажу більше, можливо, чоловік принижений Богом до скотинячого стану (Він попустив таке падіння), щоб ви спаслися для вічного життя в Царстві Небесному. Ось і виходить, що головний винуватець нещастя той, хто найбільше страждає. Можете подивитися на чоловіка, пожалівши його, заплакавши над ним? Адже заради того, щоб вам знайти Рай, Господь приніс його в жертву за наші гріхи (це образно).

Важливо! Якщо зумієте побачити причину в собі, вважайте, що половина справи зроблена. Інше, заради любові до вас і чоловікові, відновить Богородиця. Тепер вашу молитву Пресвята Діва Марія виконає дуже скоро.

Реальна історія

Не станемо описувати всі. Скажімо, що героїня настраждалася від чоловіка так, що злягла з інсультом. Вже в початку хвороби читати Акафіст Богородиці, ікони «Невипивана чаша». В останні дні Світлана тільки й робила, що молилася, маючи основні молитви, доступні всім. Десь днів через 10 сталося наступне:

Приїжджайте, я вбила чоловіка

Світла сиділа в кріслі, кричачи про себе молитви, а п’яний чоловік изгалялся. У ньому було стільки ненависті, що мимоволі приходило порівняння з демоном. Замахнувся, щоб ударити съежившуюся від страху паралізовану дружину, несподівано відскочив у протилежний кут. Якась Сила його отшвырнула (можливо Ангел Хоронитель).

Сталося те, чого ніколи раніше не було (на знущання зазвичай йшло пів ночі). Він, окинувши дружину здивованим поглядом, завалився спати. Голову закинув так, що у виснаженої жінки з’явилися думки (біси вселяли): візьми пояс від халата, накинь на шию, він не встигне зреагувати, навіть твоїх слабких сил вистачить, щоб позбутися від мук назавжди. Краще тюрма, ніж таке життя.

Прокрутивши кілька разів в розумі сцену вбивства, Світлана навіть уявила, як набере 02, скаже в трубку: Приїжджайте, я вбила чоловіка. Почала вставати з крісла, як почула грізні слова: Жінка! Це ти винна, що він так принижений! Від слів настав шок. Вона стільки мучилася, жила в кошмарі, а тепер виходить, що ще й винна? Господи, може його ще пошкодувати?

 

Далі описується, що дружина, нарешті побачила себе з православної точки зору. Як горда, тщеславна, скільки сміялася над чоловіком, ображала, нарікала, була егоїсткою, шкодувала тільки себе, а його зневажала… Ні про яке смирення не могло бути й мови. Навіть у хвороби, гординя долала, не даючи побачити свої гріхи. Світла сиділа і плакала. Вперше не про себе, нещасної, а про своєму мучителеві, рятує її.

Примітка: З того дня, вже більше 10 років, чоловік не пив, ні краплі. Причому кинув за власною ініціативою. Прокинувшись вранці, заявив: Все, досить, і дотримав слова. Ось яка сила молитви до Пресвятої Богородиці. Як Їй це вдалося? Молитву Матері Цариці Небесної Господь завжди виконує, тому допомога приходить швидко, тільки узрите власні гріхи, а не провину чоловіка.

Як правильно молитися від пияцтва чоловіка

Молитовний труд ставиться, як доброделание.

Якщо зібралися відмолити чоловіка, напівзаходами і простим читанням молитви не обійтися. З одного боку добре те, що настрадавшись, будете вопиять до Небесним Силам від усієї душі. Якщо не исповедуетесь регулярно, зробіть це. Причастіться. Чоловік схильний бесовскому впливу, а проти нечисті одна зброя – смиренність. Цим угасите їх злість. Читайте:

Сильні молитви від пияцтва чоловіка

  • Ранкові та вечірні молитви.
  • Акафіст Богородиці, ікони «Невипивана чаша» (1 раз), а молитву краще вивчити напам’ять. Її можна читати частіше, наприклад, три рази в день.
  • Акафіст мученику Воніфатію – теж від пияцтва (раз на день).
  • М-ву Силам Небесним для захисту від нечистої сили: «Господи Ісусе Христе, Сине Божий, захисти ма святими Твоїми Ангели…» – особливо, якщо чоловік буйний (як можна частіше).
  • Додайте інші м-ви до Богородиці: «Утамуй мої печалі», «Пом’якшення злих сердець» і ін., якщо є можливість і час молитися з увагою.
  • Псалми: 10, 50, 65, 87, 90, 139, 149.
  • До справи можна залучити дітей. Їх молитви чисті, швидко дійдуть до Господа. До того ж сказано: де двоє або троє зберуться, щоб про щось просити Христа, всі отримають. Моліться постійно, в будь-який час, якщо це не заважає справах. Читайте про себе Ісусову м-ву і «Богородице Діво, радуйся…». Можна заради виконання прохання взяти на себе якусь обітницю, який обов’язково виконати.

    Примітка: Смирення – це визнання своєї провини, немочі духовної, безсилля змінити що-небудь без допомоги Господа. Прийняття волі Божої в усьому. Повну довіру Його промислу, подяку, що за справу страждали. До таких біси не сміють підступитися. Тоді ваша молитва Богородиці позбавить чоловіка від пристрасті (бісів).

    Молитви від пияцтва і запою

    Молитва Святої Матрони від пияцтва

    Про блаженна мати Матроно, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, навыкшая в усьому житті твоєму приимати і выслушивати всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твоїм заступництвом і допомогою вдаються, швидка допомога і чудесне зцілення всім подавающи; та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, маловірних в многосуетнем світі цьому і нигдеже обретающим розради і співчуття у скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних: зціли хвороби наша, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, помози донести свій життєвий Хрест, знести вся тяготи життя і не потеряти у ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших сохранити, сподівання і надію на Бога міцну имети і згадуючи нелицемірну любов до ближніх; помози нам по отшествии з житія цього достигнути Царства Нєбєснаго з усіма угодившими Богу, прославляюще милосердя і доброта Батька Нєбєснаго, в Трійці славимаго, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь

    Молитва від пияцтва Богородиці

    О, Премилосердая Владичице! До Твого заступництвом нині вдаємося, молінь наших не презри, але милостивно вислухай нас: дружин, дітей, матерів і тяжкою недугою пианства одержимих, і того ради від матере своєї — Церкви Христової і спасіння отпадающих, братів і сестер, і сродник наших зціли. О, Милостива Мати Божа, коснися сердець їх і скоро возстави від падінь гріховних, до рятівного стриманості приведи їх. Умоли Сина Свого, Христа Бога нашого, хай простить нам гріхи наша і не відверне милості Своєї від людей Своїх, але нехай зміцнить нас у розсудливості та цнотливості. Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, про чадех своїх сльози проливають, дружин, про мужех своїх ридаючих, чад, сірих і убогих, заблудлими залишених, і всіх нас, що до ікони Твоєї які припадають. І нехай прийде сей крик наш, молитвами Твоїми, до Престолу Всевышняго. Покрий і виконай нас від лукаваго ловления і всіх підступів вражиих, в страшний ж годину результату нашого допоможи пройти непреткновенно воздушныя митарства, молитвами Твоїми позбав нас вічного засудження, так покрыет нас милість Божа в нескінченні віки віків. Амінь.

    Молитовні прохання прп. Силуана Афонського

    Господи, дай мені смиренного духу Твого, щоб не втратив я Твою благодать і не став би ридати про неї, як ридав Адам про рай і Бога. Господи, Ти Милостивий; скажи мені, що я повинен робити, щоб змирилась душа моя? Господи, уподоб нас дару Твого святого смирення. Господи, даруй нам даром смиренного Духу Твого Святого, як туні прийшов Ти врятувати людей і піднести їх на небо, щоб бачили славу Твою. Пресвята Матір Господа, випроси, Милостива, нам смиренного духу. Всі Святі, ви живете на небесах, і побачите славу Господню, і радіє дух ваш, – моліться, щоб і нам бути з вами.

    Молитва св. Іоанна Кронштадтського

    Господи, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), прельщенного лестощами черева і плотського веселощів. Даруй йому пізнати насолоду утримання в пості і виникають від нього плодів Духа. Амінь.

    Молитва до Господа нашого Ісуса Христа про дарування тверезості

    Ісуса Сладчайший! Пияцтво здолало мене! Душа моя изныла, исстрадалась вся від нещасної моєї слабкості! Не слажу я з собою — ось безутішна горе і біда моя. Острах нападають на мене — не померти від пияцтва без покаяння! Боюсь, що ворог — диявол — вкрай погубить мене і доведе до пекла. Знаю, що своїми силами мені не впоратися з собою. «Я ж бідний і злиденний, але Господь дбає про мене. Ти поміч моя і спаситель мій, Боже мій! Не сповільни» (Пс. 39:18). Господи, Ісусе Христе! Ти Сам сказав: «Без Мене не можете робити нічого» (Ін. 15:5), але «просіть, і дано буде вам, шукайте і знайдете, стукайте, і відчинять вам» (Мт. 7:7).
    Ти, Господи Ісусе Христе, розслаблених зціляв, прокажених очищав, блудницю помилував, і розбійникові сказав: «Нині будеш зі Мною в раю» (Лк. 23:43). Торкнися ж, Милосердний, і мого розслабленого і блудного серця Своєю всесильною благодаттю, влий в нього силу й бадьорість духу на боротьбу з пристрастю пияцтва, прожени диявола-спокусника, і пошли мені Ангела Твого Хоронителя, і «имиже села долями» спаси мене, грішного і похмурого, Господи! Ти Сам сказав: «Не хочу смерті грішника, але щоб грішник навернувся від шляху свого і живий був» (Єз. 33:11) і тому «прийшов у світ спасти грішників» (1Тим. 1:15). Ти Сам Своїми Божественними вустами говорив: «хто Приходить до Мене, я не вижену геть» (Ін. 6:37). І ось я прийшов до Тебе, надія моя і притулок! Плачу у Пречистых ніг Твоїх, Розп’ятий за мене. «Не сховай від мене лиця Твого, не відкинь мене і не покинь мене, Боже, Спаситель мій!» (Пс. 26:9), даруй мені силу та міцність волі, та вижену геть гніздиться в мені пристрасть і так поживу в розсудливості, благочесті та твердої віри в Тебе, Єдиного Істинного Бога Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.

    Молитва перед іконою Божої Матері «Невипивана Чаша»

    О, премилосердная Владичице! До Твого заступництвом нині вдаємося, молінь наших не презри, але милостиво почуй нас – дружин, дітей, матерів і тяжкою недугою пианства одержимих і того ради від матері своєї – Церкви Христової і спасіння отпадающих, братів і сестер і сродник наших зціли. О, милостива Мати Божа, торкнися сердець їх і скоро возстави від падінь гріховних, до рятівного стриманості приведи їх. Умоли Сина Свого, Христа Бога нашого, хай простить нам гріхи наша і не відверне милості Своєї від людей Своїх, але нехай зміцнить нас у розсудливості та цнотливості. Прийми, Пресвята Богородице, молитви матерів, про чад своїх сльози проливають; дружин, про мужех своїх ридаючих; чад, сірих і убогих, заблуждшими залишених, і всіх нас, що до ікони Твоєї які припадають. І нехай прийде сей крик наш, молитвами Твоїми, до престолу Всевышняго. Покрий і виконай нас від лукаваго ловления і всіх підступів вражиих, в страшний ж годину результату нашого допоможи пройти непреткновенно повітряні митарства, молитвами Твоїми позбав нас вічного засудження, так покрыет нас милість Божа в нескінченні віки віків. Амінь.

    Св. мученику Воніфатію

    Про багатостраждальний і всехвальный мучениче Вонифатие! До твоїм заступництвом нині прибігаємо. Молінь наших не отвержи, але милостиво почуй нас. Зціли братії і сестри наша (імена), тяжкою недугою пиянства одержимыи, і того ради від матере своєї Церкви Христової і вічного спасіння отпадающия. О, святий мучениче Христовий, коснися сердець їх данною ти від Бога благодаттю, скоро возстави від падінь гріховних і до рятівного стриманості приведи їх. Умоли Господа Бога, Який заради і страждав єси, та простивши гріхи наша, не відверне милості Своєї від людей Своїх, але нехай зміцнить нас у тверезості і цнотливості, та допоможе Своєю десницею трезвящимся рятівний обітницю до кінця сохранити, та у дні і уночі про Нього бодрствующе і добра відповідь про Нього воздати на Страшнем судище. Прийми, угодниче Божий, молитви матерів, про чадех своїх сльози проливають; дружин чесних, про мужех ридаючих; чад сірих і убогих, пияницами залишених; всіх нас, що до ікони твоєї які припадають, нехай прийде сей крик молитвами твоїми до Престолу Всевышняго. Покрий і виконай нас від лукаваго ловления і всіх підступів вражиих. В страшний час виходу нашого допоможи перейти непреткновенно воздушныя митарства, молитвами твоїми позбав нас вічного засудження, і так покрыет нас милість Божа, в нескінченні віки віків. Амінь.

    Свт. Воніфатію Милостивому

    Про всесвятой Боніфатій, милостивий раб Милосердаго Владики! Почуй вдаються до тебе, одержимих згубною пристрастю до винопиття і, як в свого земного життя ти ніколи не відмовляв у допомозі тим, хто просить тебе, так і тепер визволи цих нещасних (імена). Амінь.

    Преп. Мойсею Мурину

    Про преподобний, ти від тяжких гріхів досяг пречудных чеснот, допоможи моляться тобі рабів Божих (імена), влекомым в погибель тому, що віддаються безмірного, шкідливому для душі і тіла вживання вина. Схили на них свій милостивий погляд, не відхили і не презри їх, але внемли їм, що вдаються до тебе. Моли, святий Мойсей, Владику Христа, щоб не відкинув їх Він, Милосердний, і хай не зрадіє диявол їх загибелі, але так помилує Господь цих безсильных і нещасних, якими оволоділа згубна пристрасть пиянства, адже ми всі Божі створення і викуплені Пречистою Кров’ю Сина Його. Почуй же, преподобний Мойсей, їх молитву, віджени від них диявола, дай їм силу перемогти пристрасть, допоможи їм, простягни твою руку, виведи їх на шлях добра, звільни їх від рабства пристрастей і визволи їх від винопиття, щоб вони, оновлені, розсудливості і світлому розумі полюбили утримання і благочестя, і вічно прославляли Всеблагого Бога, завжди рятує Свої творіння. Амінь.

    Псалми

    • Пс. 10.Жорстокосердим подружжю, що сперечаються і розводяться коли жорстокосерда чоловік або дружина терзають дружину або чоловіка).
    • Пс. 65. Так не принесе лукавий в будинок розлад, і не затягне сім’ю в скорботу
    • Пс. 87.Нехай Господь захистить беззахисних, які страждають від жестокосердных ближніх.
    • Пс. 139.Так умирит Господь важкий характер глави сім’ї, щоб не страждали від нього домашні.
    • Пс. 149.В подяку Богові за Його великі милості і багато любові, що не знає меж і перебуває з нами.

    Настанова - Корисні поради