Найсильніші молитви про фінансове благополуччя

Найсильніші молитви про фінансове благополуччя

Слухати онлайн або читати текст молитви на фінансове благополуччя російською мовою. Найсильніші молитви про фінансове благополуччя допоможуть вам знайти достаток по своїм потребам!

Молитва Спиридона Тримифунтскому

Про преблаженне святителя Спиридона! Умоли благосердие Чоловіколюбця Бога, та не осудить нас за беззаконня наші, але так учинить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне життя, здоров’я душевне і тілесне. Визволи нас від всяких бід душевних і тілесних, від усіх томлений і диявольських наклепів.

Поминай нас біля престолу Вседержителя і умоли Господа, нехай подасть багатьох гріхів прощення, безбідне і мирне житіє та дарує нам, смерті ж живота непостыдная і мирныя і вічного блаженства в майбутньому веце сподобить нас, так невпинно возсылаем славу і подяку Отцю і Сину і Святому Духові, нині і повсякчас, і на віки віків.
Амінь.

Зміст статті

  • 1. Кому варто просити про фінансове благополуччя?
  • 2. У чому секрет православних молитов?
  • 3. Як поправити фінансове становище за допомогою Божої?
  • 4. Молитва Миколі Чудотворцю про фінансове благополуччя
  • 5. Молитва Ангелу-Хранителю про фінансове благополуччя/a>

Найсильніші молитви про фінансове благополуччяПарадокс нашого часу полягає в тому, що багато хто хоче мати матеріальне благополуччя, але при цьому не мають бажання працювати. Якщо хочете заперечити, то відповім, що це взято не зі стелі. Переглядаючи відео, можна зробити невтішний висновок:

  • молитва, для бажаючих розбагатіти, набрала за півроку майже 800 переглядів;
  • щоб знайти роботу – менше 100, за той же період.

Якщо у вас є робота, а грошей не вистачає, то міняйте роботу, шукайте додатковий заробіток (про це можна молитися). Якщо немає роботи, і не хочете її мати, але потрібні тільки гроші, тоді православні молитви святим не допоможуть. Не тіште себе марними надіями.

Примітка: Коли радять перш ніж просити гроші (багатства), перестати бути жадібним, любити гроші, а допомагати іншим. Це красиві, але лукаві слова. Спробуйте позбутися від пристрасті сріблолюбства, подайте бідному, коли самим не вистачає. Дає не збідніє рука – це вірно, але якщо зробите так заради відплати, в надії випросити у Бога більше в сто крат, то схитрите. Обдурите себе, але не Бога.

Кому варто просити про фінансове благополуччя?

Найсильніші молитви про фінансове благополуччяПравильніше було б поставити питання: Як? Адже цьому треба вчитися. Молитися – не легше, ніж тягати вугілля з шахти. Якщо думаєте, що досить вимовити чарівні слова, і все владнається, то помиляєтеся. Можна написати багато красивих слів, як у рекламі, але купіть продукт, а він відрізняється від обіцяного, як небо від землі. І розумієте: знову обдурили!

Але є ситуації, коли люди, що потрапили в скрутне фінансове становище, наприклад, не в змозі виплатити кредит. Або працюють, але грошей не вистачає на нормальне життя (мова не про відпочинок в Туреччині). Або кошти потрібні для навчання, оплати житла. Або для розвитку чесного бізнесу, щоб стати на ноги. Розраховувати на допомогу можна, якщо самі не є перешкодою в молитві.

У чому секрет православних молитов?

В православ’ї всі святі можуть допомагати у фінансових проблемах, не тільки ті, яких хтось радить. Вони стоять перед Богом, і можуть випросити все що завгодно. Якщо є улюблений угодник Божий, до якого відчуваєте особливе трепетне розташування, його і просите про допомогу. Можна молитися Богородиці, включати псалми, молитися своїми словами.

Без смирення, усвідомлення своєї безпорадності, нічого не вийде. Де вирощують гордість, егоїзм, гордість над іншими, служать тільки мамоні, череву, корыстолюбию – там немає Бога. Якщо ж припекло, і готові заради досягнення мети слідувати заповідям Христа – ви на вірному шляху.

Як поправити фінансове становище за допомогою Божої?

Нарешті-то ви визначилися зі своїм святим. Як йому молитися? Подумайте, чи зможете дати якусь обітницю? Наприклад, помиритися з батьками, повернути вкрадене, попросити вибачення у того, кого скривдили, пробачити самому, допомогти самотній людині, що потребує сторонньої допомоги, попрацювати на будівництві храму і т. п. Далі зробіть ось що:

  • Познайомтеся з житієм свого заступника.
  • Исповедуйтесь і причастіться.
  • Попросіть у батюшки благословення на обрані молитви.
  • Читайте Акафіст святому кожен день.
  • Вранці і ввечері виконуйте Правило, складається з таких молитов (на це піде не більше 10 – 15 хвилин):
  • Найсильніші молитви про фінансове благополуччя

    • Бога Отця: Боже, милостивий… (молитва митаря);
    • Богу Сину: Господи Ісусе Христе, сине Божий…
    • До Святого Духа: “Царю Небесний…
    • Пресвятої Трійці;
    • Отче наш – 3 рази;
    • Богородице Діво, радуйся -3 рази;
    • Символ віри і молитву святому.

    Чому Бог не допомагає? Св.Прав.Іоанн Кронштадський: Бо ти не отримуєш від Бога просимого, що:

    • Гидоти ідолопоклонства не залишаєш: служіння череву. Істинного Бога просиш, а богу-лону працюєш.
    • Або ти працюєш біса лихоимства, і тому істинний Бог, тобою пренебреженный і залишений, не виконує твоїх молитов.
    • Або ти працюєш ідолу гордості і марнославства, і цей ідол володіє твоїм серцем, як і ті ідоли: і ось Господь не схиляється до благань идолопоклонствующего серця.

    Молитва Миколі Чудотворцю про фінансове благополуччя

    Про наш добрий пастирю і богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколає! Почуй нас, грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: виждь нас немічних, звідусіль уловляемых, позбавлених усякого блага і розумом від малодушності помраченных. Потщися, угодниче Божий, не прости нас в греховнем полоні бути, так не будемо в радість нашим ворогом і не помремо в лукавих деяних наших. Моли за нас недостойних Содетеля нашого і Владику, Емуже ти з безтілесними лики предстоиши: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житті і в майбутньому веце, так не віддасть нам за справою нашим і за нечистоту сердець наших, але по Своїй доброті віддасть нам.

    На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу і закликаємо до пресвятому образу твоєму припадающе допомоги просимо: визволи нас, угодниче Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитов не обымет нас напасти і не загрузнемо в безодні греховней і в тіні пристрастей наших.

    Моли, святителю Христовий Миколая, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, ж нашим душам спасіння і велику милість, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь!

    Молитва Ангелу-Хранителю

    K тебе, ангеле Христовий, волаю. Ти оберігав мене і захищав, і беріг мене, бо не згрішив я раніше і не згрішу в майбутньому проти віри. Так озовися ж зараз, низойди на мене й допоможи мені. Працював я багато вельми, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Так нехай же буде, як вчить святе Письмо, що відплатиться по заслузі. Воздай мені за моїм працям, святий, щоб наповнилася втомлена працею рука, і міг би я жити безбідно, Богу служити. Вволи волю Всевишнього і облагодетельствуй мене земними щедротами за моїм працям. Амінь.

    Настанова - Корисні поради