Молитва Затримання: дуже сильна молитва

Молитва Затримання: дуже сильна молитва

Слухати онлайн або читати текст молитви Затримання російською мовою. Дуже сильна молитва Затримання чи вигадка? Читайте відповідь у цій статті!

Милосердний Господи, Ти колись устами служителя Мойсея, Ісуса Навина, затримував цілий день рух Сонця і Місяця, аж поки народ Ізраїльський помстився своїм ворогам.

Молитвою пророка Єлисея колись вразив сириян, затримуючи їх, і знову зцілив їх.

Ти колись промовляв до пророка Ісаї: ось Я поверну назад на десять ступенів сонячну тінь, яка пройшла по щаблях Ахазовым, і вернулося сонце на десять ступенів по сходах, з яким воно сходило. (1)

Ти колись устами пророка Єзекіїля зачинив безодні, зупиняв річки, затримував води. (2)

І Ти колись постом і молитвою пророка Твого Данила заграждал уста львів у рові. (3)

І нині затримай і сповільни до благовремения всі задуми навколо стоять ма про моє переміщення, звільнення, переміщення, вигнанні.

Так і нині, разруши злі бажання і вимоги всіх засуджують ма , загради уста і серця всіх зводять наклеп, злобствующих і рыкающих на мене, і всіх хулящих і принижують ма.

Так і нині, наведи духовну сліпоту на очі всіх повстають на мене і на моїх ворогів.

Чи ж Не Ти сказав апостолу Павлу: говори й не мовчи, бо Я з тобою, і ніхто не зробить тобі зла. (4)

Пом’якши серця всіх протиборчих блага і гідності Церкви Христової. Тому так не замовкнуть уста Мої для викриття нечестивих і прославлення праведних і всіх дивних справ Твоїх. І нехай здійсняться всі блага наші починання і бажання.

До вас, праведниці і молитвениці Божі, наші сміливі предстателие, колись силою своїх молитов стримуючі нашестя іноплемінників, підхід ненавидять, зруйнували злі задуми людей, заграждавшие уста львів, нині звертаюся я з молитвою моєю, з моїм проханням.

І Ти, преподобний великий Елий Єгипетський, колись оградивший в колі хресним знаменням місце поселення учня свого, що наказав йому озброїтися ім’ям Господнім і не боятися відтепер демонських спокус. (5) Захисти мій дім, в якому я живу, в колі молитов твоїх і збережи його від вогняного запаления, злодійського нападу і всякого зла і страхування.

І ти, преподобний отче Поплие Сирійський, колись своєю непрестанною молитвою десять днів демона тримав нерухомим і не може йти ні вдень, ні вночі (6); нині навколо келії моєї і вдома (мого) цього втримай за засадив його вся сопротивныя сили і всіх хулящих ім’я Боже і зневажають ма.

І Ти, преподобна незаймана Пиама, колись силою молитви зупинила рух йшли погубити жителів тоя села, де жила, нині призупинити всі задуми ворогів моїх, що хоче изгнати ма з граду цього і погубити ма: не допускай їм приближатися до дому цьому, зупини їх силою своєї молитви: «Господи, Суддя Всесвіту, Ти, якому неугодна всяка неправда, коли прийде до Тебе молитва життя, нехай Свята Сила зупинить їх на тому місці, де спіткає їх». (7)

І Ти, блаженний Лаврентій Калузький, моли Бога за мене, як має відвагу перед Господом предстательствовать про стражденних від підступів диявольських. Моли Бога за мене, хай захистить Він ма від підступів сатани.

І Ти, преподобний Василь Печерський, здійсни свої молитви заборони над нападниками на мене і отжени всі підступи диявольські від мене. (8)

І ви, всі святии землі Российстей, розвійте силою своїх молитов про мене всі бісівські чари, всі диявольські задуми і підступи — досадити мені і погубити ма і моє надбання.

І Ти, великий і грізний сторожі, архистратиже Михайла, вогненним мечем посекаяй всі хотіння ворога роду людського і всіх його поплічників, що хоче погубити ма. Стій непорушно на сторожі будинку цього, всіх, хто живе в ньому і все надбання його.

І Ти, Владичице, не даремно називається «Непорушною стіною», буди для всіх ворогуючих проти мене і що замишляють капосна творити мені, воистинну якоюсь перешкодою і непорушною стіною, огороджувальної ма від усякого лиха і тяжких обстояний.

Слухати онлайн:

https://pravgolos.ru/wp-content/uploads/2018/05/diakon-Aleksandr-Titov-Molitvyi-Zaderzhaniya-molitva.mp3

 

Зміст статті

  • 1. Молитва Затримання – дуже «сильна», але…
  • 2. У чому сенс молитви Затримання?
  • 3. Що робити, якщо оточують злі люди?
  • 4. Якщо є заперечення на вищесказане
  • 5. Які молитви допомагають в подібних ситуаціях?

Молитва Затримання – дуже «сильна», але…

Молитва Затримання: дуже сильна молитваТексти подібного роду, як молитва Затримання, подобаються не тільки віруючим (новачкам), але й далеким від релігії людям. Часто молитва зустрічається на інтернет-ресурсах, що носять окультний характер. Невідомо яким чином вона потрапила в православні видання (швидше за все, через недогляд відповідальних редакторів), але суть, укладена в словах, далека від нашого віросповідання.

У чому сенс молитви Затримання?

Людина звертається до Бога з проханням навести духовну сліпоту на всіх, бажають йому зла. Тобто, всі навколо погані, один я хороший. Покарай негідників, Господи. Це не тільки не має до православному вченню ніякого відношення, але є протилежною за змістом текстом. Так може молитися людина далека від віри, не розуміє, що робить, або, що знаходиться в духовному (якщо не в психічному) розладі.

Молитва Затримання: дуже сильна молитваНіде, ніколи Господь не вчив брати на себе суд над ким-небудь. Я суддя, і Моя справа судити людей, говорив Він. Засуджують інших – Бог не чує. Або ще: як інших судіть, так і вас будуть судити, тобто, без милості. Що посієте – те й пожнете. Чому вчить Євангеліє:

  • Молитися за інших, а не карати їх (Христос бажав помилувати распинателей).
  • Щоб прохання було почуто, треба прощати всіх, в тому числі, і недоброзичливців.
  • Християнин ненавидить гріх, але за людину, творить його, повинен молитися, бо це витівки (вплив) бісів.
  • Звичайно можна хвилюватися, страждати з-за поганих людей, що заподіюють біль, завдають шкоди. Це природна реакція на наклеп, нападки та інші гидоти. Але духовно здоровий християнин повинен розуміти: що діється зло походить від диявола і його поплічників.

    Людина робить гидоти, опинившись у підпорядкуванні нечистих сил. Господь навчав перемагати зло добром. Біси бояться тільки смирення (як чесноти духовної). Тоді вони безсилі, і не можуть зробити нічого поганого. Остерігайтеся вдаватися до подібних молитов, бо:

    Молитва Затримання: дуже сильна молитва

    • підозрілість – гріх;
    • ображатися – гріх;
    • мститися – гріх;
    • просити те, що сказано в тексті Затримання – це за межею духовного розсудливості.

    Молячись за ворогів, звільняємося від дії, яку вони можуть заподіяти. Вступаючи ж, як сказано в молитві, множимо зло. Підсилюємо владу гріха над людиною, підпадаємо самі під вплив нечисті, яка з радістю входить в людину, яка чинить суд над іншим. Найгірше може статися навпаки. Просимого не отримаєте, стане ще гірше. Хто засуджує, той в наслідок сам впадає в той самий гріх.

    Що робити, якщо оточують злі люди?

    Наприклад, є молитва до Пресвятої Богородиці «Про пом’якшення злих сердець». До речі, звернення до неї дає швидкі результати. Якщо моліться, але нічого не допомагає, значить неправильно це робите, помилково думаючи, що варто лише захотіти, сказати «чарівні» слова, і все здійсниться.

    Молитва Затримання: дуже сильна молитваМоже ставитеся до Бога, як до золоту рибку? Хочете управляти Небесними Силами, вказувати, що і як Їм зробити? Якщо так, то далекі від православ’я такі молитви. Не відаєте, як Благодать діє в людині:

  • По-перше, хто цілком уповає на Бога та Його допомогу, з тим нічого не станеться. А коли щось недобре сталося – воно обернеться потім добром. Просто цього не видно відразу (наприклад, запізнення на Титанік).
  • По-друге, існують інші молитви, які написані духоносными людьми, визнані істинними православними молитвами. Перевірені часом, які не підведуть щиро молиться і віруючої людини.
  • По-третє, якщо дістали проблеми, швидше за все, давно не були на сповіді, маєте тяжкі нераскаянные гріхи.
  • Якщо є заперечення на вищесказане

    У багатьох, читають молитву Затримання, можуть виникнути заперечення, що в ній проситься тільки про захист себе і житла. Повірте так бачать тільки ті, хто не розуміє суті дії молитов і Сили Божої в людині.

    Молитва Затримання: дуже сильна молитваПрочитайте «Отче наш». Згадайте слова: «І прости нам борги наша, яко же і ми залишаємо боржників наших». Іншими словами, просимо простити нам гріхи, як ми прощаємо іншим. А в Затриманні – просять зовсім іншого. Наприклад, дивно чути від афонського ченця (якому приписують молитву):

    • Щоб просив, як би його не звільнили, не змістили… Звідки звільнити, з гори?
    • Гарний текст, наслідує старослов’янської. Але чому загороджують не впасти, а уста львів?
    • Вираз: «оградившим в колі хресним знаменням місце…», – вибачте, це якась маячня.
    • Також: » у колі молитов твоїх…», – про що це?
    • Про презирство до ченця: він повинен змиряться, а не стоятимеш. Для ченця – це чеснота, а в тексті просить позбавити від неї? І так далі.
    • Про таємницю і суворе кількість прочитання тексту, – це чиста магія або принадність демонська.

    Примітка: Коли в псалмах зустрічаються місця, які викликають збентеження, наприклад, «Блажен муж, який розіб’є голови немовлят об камінь». Якщо знати, що мова йде про злих (навіюваних бісами) помислах, які треба відсікати, поки вони «немовлята», а не смакувати, все встане на свої місця.

    Які молитви допомагають в подібних ситуаціях?

    • Псалом 3 – щоб не кривдили злі люди, але і сам нікого не засмучував;
    • Псалом 6 – допомагає позбавитися від чар, чаклунства;
    • Псалом 7 – про тих, хто погрожує, заподіює шкоду, бажає зла;
    • Псалом 10 – якщо один з подружжя жорстокий;
    • Псалом 11 – про божевільного, творять всякі капості людям;
    • Псалом 16 – про наклеп та ін.

    Примітка:Можна скласти невелике Правило з 3 – 4 молитов (їх дуже багато), підходять до ситуації, і читати його, по можливості, вранці і ввечері. Можна частіше, але нікому не бажати зла, намагаючись не судити людей. Найкраще розібратися, чому молитва – це не магія, і кому допомагає Господь.

    Настанова - Корисні поради