Молитва щоб завагітніти і народити здорову дитину

Молитва щоб завагітніти і народити здорову дитину

Слухати або читати онлайн текст молитви, щоб завагітніти і народити здорову дитину. Дізнайтеся у чому духовне значення молитви про вагітність та народження здорової дитини. Про все докладніше в даній статті.

Зміст статті

  • 1. Як підготуватися і правильно читати молитви
  • 2. Кому молитися про зачаття і народження здорової дитини
  • 3. Молитва Господу Богу
  • 4. Молитва до Богородиці про зачаття
  • 5. Молитва Ксенії Петербурзької про дарування дітей
  • 6. Молитва Архангелу Гавриїлу
  • 7. Молитва Святої Матрони Московської і зачаття і народження здорової дитини
  • 8. Молитва праведним Іоакиму і Анні
  • 9. Молитва Олександру Свирскому про народження хлопчика
  • 10. Молитва Серафиму Саровському
  • 11. Сила молитви про вагітність
  • 12. Як молитися про бажаної вагітності

Молитва щоб завагітніти і народити здорову дитинуЖиття дає Господь! І тільки Він вирішує, коли і кому народитися. Тому для багатьох бездітних пар молитва до Нього – єдина надія бути почутими і удостоїтися честі народити і виховати гідного людини. Відомі випадки, коли навіть в самих безнадійних з точки зору медицини випадках, відбувалося диво, і жінка вагітніла. Головне, правильно підготуватися і читати молитовне правило, щоб сталося диво, як можна раніше.

Як підготуватися і правильно читати молитви

Молитва щоб завагітніти і народити здорову дитинуПеред тим, як почати молитися про дарування дитини рекомендують відвідати храм і святі місця, які славляться цілющі властивості. Бажано сповідатися і причаститися, так само не зайвим буде заздалегідь протягом тижня посту. Молитву краще читати в період овуляції. Ні в якому разі не кидати розпочате, молитися потрібно циклами по 21 дню.

Перед образами запалити свічки. Молитися не тільки від свого імені, а від імені чоловіка. При цьому потрібно мати непохитну віру і щире бажання зачати і народити здорового малюка. Не читайте молитви в негативному стані духу або поганому настрої. Робити це потрібно усвідомлено. Текст можна читати з аркуша, але краще вивчити молитву напам’ять, так ви зможете краще зрозуміти її сенс.

Нікому не кажіть про те, що ви збираєтеся молитися про дарування дитини. Достатньо просто вірити, що молитва буде почута і Господь змилується над вами. Помолившись, зверніться своїми словами до покровителя, якого просите про допомогу.

Перед тим, як звернутися до того чи іншого Святого з проханням про зачаття, зберіть максимум інформації про нього, щоб мати уявлення про його життя, а також знати, в яких випадках до нього звертаються.

Крім зачаття, просіть дати вам міцне здоров’я та терпіння, щоб пережити всі труднощі.

Кому молитися про зачаття і народження здорової дитини

У православ’ї існують певні Святі, до яких прийнято звертатися, коли жінка хоче зачати і народити здорову дитину. Для цього написані спеціальні молитви.

Молитва Господу Богу

Найсильніші і дієві молитви до Господа. Він завжди чує нас і допомагає у вирішенні будь-яких проблем. Бог захищає нас від життєвих неприємностей, головне – щиро вірити.

Слухаю Тебе, Всевишній наш. До всіх святих ми звертаємося. Почуй благання мої і чоловіка мого, рабів Твоїх (своє ім’я та ім’я чоловіка), Господи Милосердний і Всемогутній. Так дай нам відповідь на наші молитви, пішли Свою допомогу. Благаємо, снизойди до нас, Всевишній, не залиш без уваги молебні мови наші, пригадай Свої закони про продовження роду і примноження людського народу і стань покровителем нашим, допоможи з Твоєю допомогою зберегти прогнозованого Тобою ж. Боже, Ти створив силою Своєю могутньою з нічого – все і проклав всьому початок у не має країв світі сього: створив людське тіло за подобою Своєю та найвищої тайною нагородив подружній союз з церквою. Змилуйся наш Господі, над нами, об’єднаних шлюбом подружнім і хто надіється на допомогу Твою, та прибуде до нас милість Твоя Всевышняя, так будемо і ми готові до розмноження і зможемо ми завагітніти дівчинкою або хлопчиком і споглядати на дітей своїх, до третього до четвертого покоління, і до глибокої старості проживемо і прийдемо у Царство Твоє. Прошу Тебе, вислухай мене, о, Всемогутній Правитель наш, прийди до мене і обдаруй моє нутро дитиною. Не забудемо ми благодаті Твоєї і будемо служити Тобі покірно разом з нашими дітьми. Амінь

Подружжя, які хочуть просити Господа про дитину, повинні очиститися від гріховних пристрастей і відкрити серце для Бога. Не буде зайвим обвінчатися. У цьому разі шлюб буде благословенний самим Всевишньому.

Молитва до Богородиці про зачаття

В православ’ї Діва Марія, мати Христа – протегує всім жінкам. До неї звертаються з молитвою ті, хто хоче завагітніти, а також ті, хто вже носить під серцем дитину. Вона заступниця і захисниця. Жінки просять Її про народження здорового малюка і благополуччя сім’ї.

О, Великомучениця, Пресвята Матінко Батька нашого Всевишнього, наша захисниця. До Твого лику благання свої пускаю і приклоняюся з вірою чистосердечною. Сама наша Смиренна, погляньте в очі мої, не раз грішники, я припадаю до лику Твого. Хочу попросити, хай молитва моя незабутня буде почута тобою. Молю, сподіваються на Сина Твого, щоб осяяло душеньку мою помрачневшую ликом благодаті Божествующей і нехай допоможе очистити розум мій від темних помислів, так втихомирить сердечком моє истосковавшееся і зцілить рани найглибші на ньому. Нехай приведе мої думки в порядок, направить мене на всілякі справи благі і зміцнить душеньку мою думками здоровим, нехай буду я прощеною за все вчинене зло. Прошу тебе, о, Богородице Славна, визволи мене від катувань і умоли Сина Твого, хай не позбавляє мене Царства Небесного, нехай до мене зійде Він. Як до матері, на тебе уповаю, Цілителька. Не відмов на прохання моєї, допоможи мені знайти чудо Небесне, обдаруй мене дитинкою бажаним. О, Свята наша Великомучениця, Ти скаржилася всім звертатися до Тебе з очищенною і искреннею вірою. Не дозволь мені потонути у великій рутині важких гріхів моїх. На нарікаю Тебе і щиро вірую в спасіння своє і сподіваюся на заступництво Твоє, Богородице Славна. Дякую та славлю Господа нашого, що направив до мене безмежне щастя подружнє. Благаю Тебе, Пресвята Діва, тільки твоїми благаннями Всевишній пошле до мене і моєму чоловікові диво з Небес, дитя так довго очікувана, так обдарує Боженька моє нутро плодом. Так зміцніє він у мені волюшкой Господньої і во Славу Його. Переміни скорботушку душенек наших на щастя батькам дане. Амінь.

Є ікони Богородиці, відомі своїми чудодійними властивостями. Перед ними молитва найдієвіша і сильна.

Молитва Ксенії Петербурзької про дарування дітей

Свята, залишившись у молодому віці вдовою, все своє життя присвятила порятунку його душі. Її чоловіком був Петров Андрій Федорович, має чин полковника. До кінця днів вона жила в образі злиденній, прирікаючи себе на позбавлення і поневіряння.

Канонізували Ксенію Петербуржскую в 1988 році. Документальних даних про її життєвому шляху практично немає.

Свій будинок і майно вона роздала бідним, одяглася в чоловічий одяг і стала називатися ім’ям чоловіка. Про себе вона казала, що Ксенія померла. За своє праведне життя вона отримала дар передбачення. Нею була передбачена смерть імператора Івана Антоновича і імператриці Єлизавети. Будинки, в яких вона зупинялася, отримували благословення. Мешканці не хворіли, а в сім’ях встановлювалося добробут та мир.

О, свята всеблаженна мати Ксение! Під дахом Всевышняго жила, ведена і укрепляемая Богоматерию, голод і спрагу, холод і спеку, паплюження і перетерпіла гоніння, дар прозорливості та чудотворення від Бога отримала єси і під покровом Всемогутнього покоишися.

Нині Свята Церква, яко благоуханний колір, прославляє тя. Предстояще перед образом твоїм святим, яко мерщій ти, сущі з нами молимося ти: прийми благання наше і принеси їх до Престолу Милосерднаго Отця Небесного, яко відвагу до Нього имущая, випроси притікають до тебе (імена) вічне спасіння, і на блага справи та починання наша щедро благословення, від усяких бід і скорбот позбавлення. Предстани святими твоїми молитвами перед Всемилостивим Спасителем нашим про нас, недостойних і грішних.

Помози, свята блаженна мати Ксение, немовлята світлом Святого Хрещення озарити і печатию дару Духа Святого запечатлети, отроки та отроковиці у вірі, чесності, побожності воспитати і успіхи в навчанні їм даровати; болящия і недугующия зціли, сімейним любов і згода ниспосли, чернецтва подвигом добрим подвизатися удостой і від поношений захисти, пастирі у фортеці Духа Святого утверди, народ і країну нашу в світі і безмятежии збережи, про позбавлених у передсмертний час причастя Святих Христових Тайн умоли.

Ти наша надія і сподівання, швидке услышание і позбавлення, тобі подяка воссылаем і з тобою славимо Отця і Сина і Святого Духа нині і повсякчас і на віки віків. Амінь

На місці поховання побудована каплиця, куди приходять всі віруючі і моляться про здоров’я, благополуччя і дарування дитини.

Молитва Архангелу Гавриїлу

Архангел передбачав майбутні події. Найчастіше ці пророцтва стосувалися настання довгоочікуваної вагітності. Він передбачив швидке народження сина священика Захарії. Що незабаром і сталося, на світ з’явився Іоанн Хреститель.

О, святий великий архангела Гавриїлі, Божого Престолу предстояй і осяянням від Божественного світла осяяний, веденням ж незбагненних таємниць про превечней премудрості Його освічений!

Ревно молю тя, настави мя до покаяння від злих справ і до утвердження у вірі моїй, зміцни і захисти мою душу від спокус прельстительных, і умоли Творця нашого про відпущення гріхів моїх.

О, святий великий Гавриїлі архангела!

Не презри мене грішного, що молиться тобі про допомогу і вступі в твоєму веце сем і в майбутньому, але повсякчас помічник мені явився, так невпинно хвалю Отця і Сина і Святого Духа державу і твоє заступництво на віки віків. Амінь.

Гавриїл також приніс радісну звістку батькам Богородиці: Іоакиму і Анні. Завдяки Архангелу люди дізналися про швидке пришестя Ісуса в цей світ.

Молитва Святої Матрони Московської і зачаття і народження здорової дитини

Мотрона була четвертою дитиною в сім’ї бідних селян. Народження дівчинки передували чудеса. Її мати, щоб позбутися від зайвого рота, хотіла віддати дитину в притулок, однак як-то їй приснилася птах з людським обличчям, у якій були закриті очі.

Жінка сприйняла це як знак Божий. Сон виявився пророчим, дівчинка народилася сліпою. З раннього дитинства Матрона молитвою допомагала людям. В подяку їй несли продукти, за рахунок яких годувалася вся сім’я. У 17 річному віці у дівчинки віднялися ноги. Після революції вона залишилася без даху над головою, так як її сім’я відмовилася від неї.

Звертаюся до Матронушке Блаженної нашої. Ти, сама Смиренна, завжди приминающая і слухає відреклися від усього, внімі благання і почуй мене, горе в душі таїть, преклоняющуюся перед Тобою. Не відніметься і зараз Твоє співчуття по відношенню до мене, грішниці і непослушницы. Благаю, допоможи зцілити недугу дружної сім’ї і щиро віруючою нашої, визволи від катувань і нечистого, подсоби нам донести наш Хрест, даний Господом Богом нам. Сама Блаженна наша, надійся на Всевишнього, моли його змилуватися над грішними душами нашими, нехай простить він нам за все зло, вчинене нами. Нехай відпустить гріхи наші, злобу, ненависть, образу і нечисті помисли. Надійся його обдарувати нас дівчинкою або хлопчиком здоровеньким і добреньким. Віруємо і нарікаємо на поблажливість Твоє і Божого Господа нашого мати міцну, правильно дивиться в майбутнє і із теплі почуття до всіх ближніх своїм сім’ю. Звертаюся до Блаженної Матрони. Почуй молитви наші, не відмов нам в прохання. Амінь.

Все життя свята ховалася, переїжджаючи з місця на місце. Віруючі доглядали за нею, вкриваючи в своїх будинках. Перед тим, як молитися, відвідайте мощі Матрони і помоліться там.

Молитва праведним Іоакиму і Анні

Праведні Іоаким і Анна – традиційні захисники і покровителі бездітних пар, так як самі довгий час не могли мати дітей.

О, приснославнии Христові праведниці, святии богоотцы Іоакіма і Анно, предстоящии Небесного Престолу Царя Великого і велие відвагу до Нього имущии, яко від Преблагословенныя Дщере вашея, Пречистыя Богородиці і Приснодіви Марії, воплотитися изволившему!

До вас, яко многомощным предстателем і старанним про нас молитовником, вдаємося ми, грешнии і недостойнии. Моліть благість Його, яко і нехай він відверне від нас гнів Свій, за справою нашим праведно на ни рухомий, і так безчисленная гріхи наша знехтувавши, зверне нас на путь покаяння, і на стежки заповідей Своїх та утвердить нас.

Також молитвами вашими в мирі життя наше збережіть і в усіх благих добру поспешение испросите, вся до живота і благочестя потрібна нам від Бога дарующи, від усяких напастей і бід і раптові смерті заступництвом вашим нас избавляюще, і від всіх ворогів видимих і невидимих защищающе, яко да тихе і безмовне житіє поживемо у всякому благочесті і чистоті, і таке в світі тимчасове се житіє прешедше, у вічний досягнемо спокій, идеже вашим святим умолением та сподобимся Нєбєснаго Царства Христа Бога нашого, Емуже, з Отцем і Пресвятим Духом, подобає всяка слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь.

Йоаким подався у пустелю, де йому з’явився ангел і сповістив, що його дружина народить дитину. Невдовзі так і сталося. У пари народилася дівчинка Марія, яка згодом стала матір’ю Христа.

Молитва Олександру Свирскому про народження хлопчика

О, допомагає всім стражденним Олександр, помічник ангелів-хранителів Небесних, Богоносный, покірний слуга нашої Богородиці. Ми, як і інші живуть з милістю Твоєю вірою і щирими почуттями до Тебе, звертаємося з мольбнями про допомогу. Посетуй про наших душах Господу Вседержителю, попроси у нього милості й поблажливості по відношенню до нас. Хай обдарує нас, рабів Божих, про дитяте так бажаному, нової підлоги життя Твого. Попроси з боку Своєї, Олександр, світу для сімейного союзу нашого і згоди. Амінь

Надання говорить, що святий народився завдяки старанній молитві матері, яка довго не могла мати дітей. З раннього дитинства він присвятив себе служінню Богу і заснував монастир. Після смерті Олександра Свірського стали помічати, що біля гробу святого відбуваються чудеса.

Молитва Серафиму Саровському

Про пречудний отче Серафимі, великий Саровський чудотворче, всім вдаються до тебе скоро слухняний помощниче! У дні земнаго житія твого никтоже від тебе тощ і безутішним отыде, але всім у солодкість бысть бачення лиця твого і благоуветливый глас словес твоїх. До сим же і дар зцілень, дар прозріння, дар немічних душ лікування рясний в тобі явився. Єгда же призва тя Бог від земних праць до Небесного спокою, николиже люби твоя проста від нас, і неможливе є исчислити чудеса твоя, умножившаяся, немов зірки небесні: се бо за всім кінцем землі нашея людем Божим являешися і даруеши їм зцілення. Тому й ми вопием ти: про претихий і лагідний угодниче Божий, дерзновенний до Нього молитвенниче, николйже призывающия тя отреваяй! Вознеси про нас благомощную твою молитву до Господа сил, нехай дарує нам вся благопотребная в життя цього і вся до душевного порятунку корисна, та захистить нас від падінь гріховних і щирого каяття та навчить нас, во еже безпреткновенно ввійти нам у вічне Небесне Царство, идеже ти нині в незаходимей сияеши славі, і тамо воспевати з усіма святими Живоначальну Трійцю на віки віків. Амінь.

Все своє земне життя святої присвятив Богу. Він неодноразово пізнав на собі чудеса, вчинені промислом Божим. Серафим страждав від важких хвороб, і кожен раз, святий одужувала. Незважаючи на те, що він був відлюдником, до нього все одно приходили за допомогою всі стражденні.

Сила молитви про вагітність

Молитва щоб завагітніти і народити здорову дитинуЗ давніх часів люди знають, що молитва здатна творити чудеса. Про це свідчать численні історії віруючих. Люди отримували те, що просили і продовжують отримувати.

Господь дав людині вільну волю. І тільки від нас залежить, яке життя ми виберемо для себе. Своїми вчинками ми можемо зробити її краще, або змінити у гірший бік.

Як молитися про бажаної вагітності

Дитина – це дар Божий, і щоб стати гідним отримати його, потрібно прийти до Господа і возз’єднатися з Ним. У цьому нам допомагає молитва, адже це своєрідний діалог з Богом. Віра без добрих справ мертва, тому однією молитви буде мало, треба з’єднати її з справами, щоб досягти максимального ефекту.

Люди, які просять у Бога довгоочікуваного дитини, повинні змінитися духовно, постаратися позбутися гріховних пристрастей. Исповедуйтесь як мінімум раз на місяць. Людина постійно піддається спокусам, тому дуже важливо не забувати про це. Щиро вірте в те, що Господь допоможе, і ви станете щасливими батьками здорової дитини.

Настанова - Корисні поради