Молитва про здоров’я дітей — найсильніша

Молитва про здоровя дітей — найсильніша

Слухати або читати онлайн текст найсильніших молитов про здоров’я дітей. Дізнайтеся у чому духовне значення молитов про здоров’я, зцілення і благополуччя дітей. Про все докладніше в даній статті.

Слухати онлайн:

https://pravgolos.ru/wp-content/uploads/2019/02/Vera-i-Mihail-Orlo_yi-Molit_a-o-zdoro_e-i-istselenii-detey.mp3

 

Зміст статті

  • 1. Дія молитви про здоров’я дитини
  • 2. Кому молитися про одужання дитини
  • 3. Молитва Матрони Московської
  • 4. Молитва Богородиці
  • 5. Молитва До Миколая Чудотворця
  • 6. Молитва святому Луці
  • 7. Молитва, як порятунок від усякої напасті
  • 8. Що потрібно зробити, щоб дитина була під захистом Господа
  • 9. Як правильно читати молитви
  • 10. Настанови батькам хворої дитини

«Спадщина від Господа: діти; нагорода від Нього — плід утроби» (Пс.126:3).

Молитва про здоровя дітей — найсильнішаКоли дитина хворіє, батьки страждають від безсилля, так як вони не знають, чим допомогти своєму чаду. В нашому житті не все залежить від людей, тому часто люди звертаються за допомогою до Господа або Святим Угодникам. Молитва – це розмова з Богом. Існує величезна кількість випадків, коли саме молитва приносить довгоочікуване зцілення. Навіть в самих безнадійних випадках материнська молитва здатна зцілити. Недарма є така приказка: «Молитва матері з дна моря підійме».

Дія молитви про здоров’я дитини

  • Полегшує під час хвороби переносити хворобливі відчуття.
  • Надає дитині сил для боротьби з хворобою.
  • Полегшує загальний стан малюка і знижує температуру.
  • Молитва допомагає не тільки дитині, але і заспокоїть мати, додасть їй сил і підтримає у вірі, що дитя незабаром зцілиться. Адже стан матері безпосередньо впливає на малюка. Якщо мама спокійна, дитина теж розслабиться і піде на поправку.

Кому молитися про одужання дитини

Існує багато молитов про якнайшвидше одужання малюка, які читають перед образами різних святих.

Молитва Матрони Московської

  • Блаженна Матрона вважається покровителькою домашнього вогнища і захисницею сімейного благополуччя. До мощей святої їдуть православні паломники з усього світу, щоб отримати зцілення своїм близьким і рідним. Молитва за здоров’я дитини підтримає люблячу матір у складні часи. Після прочитання молитви Матрони рекомендують дати малюкові напій, додавши в нього трохи свяченої води.

О, блаженна Стариця Матрона. З благанням звертаюся до тебе з надією на одужання дитини. Попроси у Господа Бога нашого Ісуса Христа про здоров’я улюбленого чада. Не прогневайся на мене за гріховні діяння і не відмов мені в праведній допомоги. Визволи дитини від хвороби, скорботи, плачу і стогону. Відринь хвороба тілесну і душевну смуту. Наділи моє чадо міцним ліком і прожени від нього напасті бісівські. Прости мені всі гріхи материнські і заступися за мене перед Господом Богом. Нехай буде так. Амінь.

Молитва Богородиці

  • Богородиця – перша в християнському світі мати. Якщо в дім прийшла біда, і ваша дитина захворіла, прочитайте молитву Діві Марії про одужання. Молитва до Божої Матері обов’язково буде почута, дитина почне видужувати і у нього з’являться сили для боротьби з недугою.

Про Пресвята Владичице Діво Богородице, спаси і збережи під покровом Твоїм моїх дітей (імена), усіх отроків, отроковицю і немовлят, хрещених і безіменних і в утробі матері носяться. Укрий їх ризою Твого материнства, виконай їх у страху Божому і послуху батькам, умоли Господа мого і Сина Твого, нехай дарує їм корисне для спасіння їх. Вручаю їх Материнському розсуд Твоєму, яко Ти єси Божественний Покров рабам Твоїм.

Матір Божа, введи мене в образ Твого небесного материнства. Уврачуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена), моїми гріхами завдані. Вручаю дитя моє цілком Господа мого Ісуса Христа, і Твоєму, Пречиста, небесному заступництву. Амінь.

Молитва До Миколая Чудотворця

  • З незапам’ятних часів православні зверталися за допомогою до Святого Миколая, стикаючись з проблемами зі здоровьями. Ще за життя він прославився чудовими зціленнями. Молитву Чудотворцю рекомендують читати, щоб позбавити дитину від дискомфорту, який заподіює йому хвороба.

О, Святий Микола Чудотворець. Припадаю до твоїх ніг і прошу про одужання хворого дитини. Ниспошли з небес диво і допоможи йому впоратися з тяжкою недугою. Заступися перед Богом за мої гріхи і попроси в нього великодушного і милосердного прощення. Нехай буде так. Амінь.

Молитва святому Луці

  • Святий Лука, завдяки своїй праведного життя був наділений даром прозорливості та зцілення. Йому моляться про зцілення від різних хвороб, особливо якщо вони пов’язані з хірургічним втручанням.

Про всеблаженної исповедниче, святителю отче наш Луко, великий угодниче Христовий. З розчуленням приклоньше коліна сердець наших, і припадаючи до раці чесних і многоцелебных мощей твоїх, як чада отця молимо тя ревно: вислухай нас, грішних, і принеси нашу молитву до милостивому і людинолюбного Бога. Емуже ти нині в радості святих і з лики ангел предстоиши. Віруємо бо, яко ти любиши ни тією ж любов’ю еюже вся ближния полюбив єси, перебуваючи на землі.

Випроси у Христі Бога нашого та затвердить чад Своїх у дусі правыя віри і благочестя: пастирям та дасть святу ревність і піклування про спасіння ввірених їм людей: право верующия соблюдати, слабкі і немощныя у вірі укрепляти, неведующия наставляти, противныя обличати. Всім нам подай дар коемуждо благопотребен, і вся яже до життя временней і до вічного спасіння корисна.

Градов наших твердження, землі плодоносие від голоду й пагуби позбавлення. Скорботним розраду, недугующим зцілення, заблудлим на шлях істини повернення, батьком благословення, чадом в страсе Господньому виховання та научіння, сірим і убогим допомогу і заступництво.

Подай нам твоє архипастирське благословення, та таке молитовне клопотання имущи, позбавимося від підступів лукавого і избегнем всякия ворожнечі і негараздів, єресей і розколів.

Настави нас на шлях веде до селища праведних і молі про нас всесильнаго Бога, в вечней життя сподобимся з тобою постійно славити Единосущую і Нероздільну Тройцю, Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва, як порятунок від усякої напасті

Основою життя будь-якого християнина повинно бути відношення до Господа.

Молитва про здоровя дітей — найсильніша

  • Звертайтеся до Нього про здоров’я дітей і родичів. Щоб хвороби не наздогнали їх, просто будьте з Господом, відвідуйте літургії, исповедуйтесь і причащайтесь.
  • Молитва – їжа для душі. Почувши ваше прохання, Господь пошле вам Духа Святого, який полегшить долю дитини і зцілить його.
  • Заповіді Божі. Перша, і найголовніша зобов’язує шанувати Отця Небесного. Моліться Йому, і він благоволить до вас, не допустивши, щоб ваша дитина хворіла.
  • Не порушуйте заповідь «Возлюби ближнього свого, як самого себе». Ображений чоловік буде молити Бога про заступництво. Дитина, як одне ціле з батьками, буде відповідати за їхні гріхи. Ображаючи інших людей, людина підставляє під удар свою дитину, на якого може поширитися гнів Божий.
  • Пам’ятайте, що причиною частих хвороб малюка може бути агресія по відношенню до інших людей, або зневагу до своїх християнських обов’язків. Деколи, щоб хвороба відступила, батькам потрібно сповідатися і причаститися.
  • Зіткнувшись з хворобою дитини, не потрібно впадати у відчай. Не опускайте рук і старанно молитися Богу про спасіння душі і тіла.

Що потрібно зробити, щоб дитина була під захистом Господа

Молитва про здоровя дітей — найсильнішаЩоб Бог був милостивий і оберігав малюка від хвороб, або зцілив його, невпинно господнє Йому благання і привчайте до цього дитину. Віруючі батьки привчають звертатися до Господа у важку хвилину з самого раннього дитинства.

  • Хрестіть дитини якомога раніше, щоб Всевишній і Цариця Небесна оточували його своїм благословенням, а Ангел-Охоронець постійно оберігав малюка.
  • Після таїнства дитини потрібно як можна частіше причащати, щоб Святий Дух постійно оберігав його.
  • Всевишній – потужна сила проти всього демонів. Найчастіше причастя – вирішальний етап у зціленні малюка.
  • Першою молитвою для дитини повинна бути та, що звернена до Ангелу-Охоронцю. Бажано віддати дитину в недільну школу при храмі, де він отримає Євангельське освіта.
  • Мати дитини повинна постійно звертатися з молитвою до Богородиці, щоб Вона оточила своєю турботою чадо.

Як правильно читати молитви

Коли поруч знаходиться мама, навіть самі неприємні симптоми хвороби переносяться дитиною спокійніше. Тільки вона зможе пошкодувати, підтримати і знайти потрібні слова. Тільки мати буде молитися по-справжньому щиро, адже вона готова навіть пожертвувати своє життя заради малюка.

Молитва буде максимально ефективною, якщо читати її в церкві. Сила зцілення залежить від щирої віри, з якою вона читається.

Обов’язково замовте у храмі сорокоуст за здоров’я, який буде читатися протягом сорока днів. Матері рекомендують поставити свічки перед образами Господа і Святих Угодників, набрати святої води. Її поливають в їжу дитини, або омивають нею тіло.

Молитви про здоров’я читають тільки за хрещеного немовляти. При цьому не варто нехтувати традиційною медициною. При загостренні симптомів потрібно негайно звернутися до допомоги лікарів. Адже Господь дав нам їх, щоб вони лікували наше тіло.

Священики рекомендують молитися здоров’ї не лише в період хвороби, але і коли дитина здорова. Слова молитви бажано вивчити напам’ять, щоб у процесі прочитання нічого не відволікало.

Правила, яких слід дотримуватися при читанні молитов про здоров’я дитини:

Молитва про здоровя дітей — найсильніша

  • молячись за дитину, яка не досягла семирічного віку, в молитві згадують його як «немовля Божий»:
  • якщо читати молитви самостійно не можливості її замовляють у храмі;
  • моляться за здоров’я дітей щодня, у день їх Народження, а також у великі православні свята;
  • читайте молитви поруч із хворою дитиною;
  • моліться перед певної іконою з попередньо запаленою лампадою або свічок;
  • молитву про зцілення хворої дитини бажано підкріпити щедрою милостинею;
  • якщо вам важко читати і сприймати текст молитви, можете просити допомоги своїми словами.

Настанови батькам хворої дитини

Молитва про здоровя дітей — найсильнішаКоли дитина хворіє, батьки сильно страждають і переживають з цього приводу. Однак не варто впадати у відчай. Потрібно зібратися і виконати свій обов’язок по максимуму.

Вранці обов’язково давайте дитині святу воду – це дасть йому сили боротися з недугою.

Моліться поряд з малюком, щоб він бачив вашу любов і турботу.

Замовте у церкві проскуру і дайте її дитині зі святою водою вранці натщесерце.

Відвідуйте всі літургії разом з малюком, як можна частіше причащайте його і виховуйте у православній вірі.

Молитва за дітей не спосіб вирішення певної проблеми. Це обов’язок кожної люблячої матері, яка щохвилини думає про свою дитину. Потрібно щодня дякувати Господа і просити його милості і допомоги у скрутну хвилину.

Настанова - Корисні поради