Молитва на виконання бажання в найближчий термін

Молитва на виконання бажання в найближчий термін

Слухати або читати онлайн православну молитву на виконання бажання в найближчий термін російською мовою. Яка молитва може допомогти виконати бажання як можна швидше, а які молитви — справжній обман? Про все докладніше в даній статті!

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Слізно благаю тебе і до твоєї допомоги вдаюся Допоможи мені виконати всі бажання світлі — сокровенні і заповітні. Збережи мене від суєтних бажань, губящих душу і ранящих тіло. Допоможи мені, Матронушка, благослови мене на діло праве. Допоможи мені виконати моє бажання. (Коротко викладіть суть вашого бажання). Стань моєю заступницею і скоропомощницей. Молі про мене, рабі Божої (ім’я) Господа Бога і Богородицю. Нехай буде воля твоя. Амінь

Зміст статті

  • 1. Чим православна молитва відрізняється від магічних заклинань
  • 2. Як правильно сформулювати своє прохання
  • 3. Який ритуал треба зробити, щоб бажання здійснилося
  • 4. Поради: Чим посилити своє прохання
  • 5. Додаткова інформація
  • 6. Слідування за Христом

Молитва на виконання бажання в найближчий термінО, інтернет – мережа, подібна до тієї, що плете диявол і його поплічники, які ненавидять людини і Господа нашого Ісуса Христа. Потрапляє в неї людина, не обтяжений знанням Духовного Закону, і гине від спраги не виконаних бажань. А це безодня, яка ніколи не скаже: «Досить, досить».

От і користуються слабкістю людської нечисті на руки власники ресурсів, обіцяючи непросвітницьким виконати будь-яке хотіння. Причому, не особливо напружуючись маскуванням сфабрикованих заклинань. Темний читач все схаває, якщо вселити, що запропоновані засоби допоможуть. Мало того, що самі хто відмовився від Бога, так ще тягнуть за собою нерозумних.

Чим православна молитва відрізняється від магічних заклинань

Справжня православна молитва звернена до Силам Небесним. Справа диявола – брехня. Нею користуються його шанувальники собі на погибель. Чим більше вони обдурять людей, тим більше «привілеїв» отримають від князя темряви. Коли молитви пропонують всякого розливу екстрасенси, маги, шамани, ворожбити та інші, подібні їм люди, як правило:

Молитва на виконання бажання в найближчий термін

  • перекручують фрази;
  • змінюють зміст;
  • під виглядом молитов пропонують новодел, написаний ким попало.
  • додають заклинательную відсебеньки, ніж висловлюють своє блюзнірське ставлення до святих текстів.

Брешуть щодо того, що Господь не може виконати бажання людини швидко. Може, причому навіть миттєво, але дивлячись що просити. Злу волю людей Він не виконує. Просити допомогу в добрій справі – будь ласка – це гідне звернення до Бога. За умови, що розрізняєте ці поняття.

Примітка: Якщо хочете скористатися православними молитвами, беріть їх з перевірених джерел, а не з подачі сумнівних сайтів і ошуканців. Бо таких любить диявол, і користі Господа вони не принесуть.

Як правильно сформулювати своє прохання

Молитва на виконання бажання в найближчий термінЯкщо вирішили скористатися молитвою, зверненою до Силам Небесним, прохання можна зовсім не формулювати або візуалізувати, щоб не відмовили. Господь ще до нашого прохання, відає чого потребуємо. Йому пояснювати свої пояснення не потрібно. Він бачить людину наскрізь: що у нього лежить на серці, про що думає, чого хоче. Питається, а навіщо молитися?

Вимовивши Ім’я Боже або Святого, Він вас почує і прислухається до слів або думок, як людина, що стоїть поруч. Тому їх не вимовляють всує. Справжні православні молитви освічують серце, наповнюють його благодаттю Святого Духу, який все може: «Царю Небесний, Утішителю, Душе Істини. Іже всюди сый і вся ісполняяй…» Тільки треба розуміти, що від Бога не вимагають, а просять. Якщо прагнете виконувати волю Божу, то Він відповість на прохання.

Який ритуал треба зробити, щоб бажання здійснилося

Ось істинно язичницька пастка для незнаючих. Якщо зустрінете подібне оформлення нібито сильної молитви, знайте, що так чинять колдующие, хто гадають, чародействующие і т. п. У християн не повинно бути з ними навіть спілкування, щоб не нашкодити своїй душі. Якщо підете цим шляхом, то хоч тисячу разів читайте православну молитву, нічого не отримаєте.

Для звернення до Бога ритуали не потрібні. У церкві існують Обряди, які з’єднують людини і Бога. Сильніше їх нічого немає. Господь не буде слухати прохання тих, хто замість його вчення слід повчанням якихось магів. Молитва читається, як змова або заклинання не виповниться. В православ’ї її не обставляють такими атрибутами, як:

Молитва на виконання бажання в найближчий термін

  • Купівля певної кількості свічок.
  • Не впливає на силу молитви їх спалювання. Свічка – це просто символ жертви Богу. Не треба приписувати їй якісь особливі якості.
  • Не потрібно представляти свої бажання, займатися психотренингом. Бог знає про вас більше, ніж ви самі.
  • Не треба писати бажання на папірці, носити з собою або є, або палити. Це чисто магічні дії забобонних людей. Такі вчинки швидше відвернуть від вас Того, до Кого звертаєтесь.

Що ж робити, щоб бажання здійснилося?

Для цього треба просто правильно помолитися. Для має смиренність і віру, не буде нічого не можливого. Апостол Павло сказав: «я Все можу в тім, хто мене підкріпляє Господі, але не все мені корисно». Господь не виконає прохання тільки тоді, коли це зашкодить порятунку.

Що користі людині, якщо придбає багатства всього світу, але душі зашкодить. В Судний день прокляне годину, в який бажання здійснилося. Тому, звертаючись до Христа, довіртеся Йому повністю, як дитина, яка знає, що батьки зроблять для нього все потрібне, вбережуть від біди, якщо він буде слухняним. Перш ніж щось просити, поцікавтеся, а що хоче від вас Бог. Може підете Йому назустріч?

Поради: Чим посилити своє прохання

Молитва на виконання бажання в найближчий термін

  • Сила молитви укладена в стані молитви. Наприклад, гордим Бог противиться, а смиренним подає Благодать.
  • Щоб Господь чув прохання, треба самим стати ближче до Нього: зробити покаяння, Причаститися.
  • Молитву-прохання можна доповнити читанням псалмів.
  • Якщо хочете, щоб прохання здійснилася, як можна швидше, візьміть на себе обітницю, який потім обов’язково виконайте.
  • Поговоріть зі священиком, він підкаже яку молитву читати конкретно у вашому випадку.

Висновок: Якщо вирішили використовувати православні молитви, ніколи не заважайте їх з магічними заклинаннями або зверненням до іншого бога, суть нечистого духу. Бо Істинний Бог заздрісний, що надходять, як Юда, ненавидить душа Його. Або ви християнин, або незрозуміло хто, тоді не чекайте від Господа відповіді. Будьте розсудливі – вірних чад Христос любить і благоволить до них.

Додаткова інформація

Сходи, що ведуть у Небо чи Як треба вірити, щоб будь-яке бажання виконувалося

Молитва на виконання бажання в найближчий термінЗнаючи, що віра, як вірність, рятівна, з’єднує з Христом, можна сподіватися піднятися на наступний щабель лествиці: знайти віру благодатний. Що ж це за віра така? Про благодатну віри сказано: якщо скаже горі цій –перейди туди, – і перейде. Тобто, все можливе віруючому.

Слова Христа – це Істина. Чому ж ми не маємо таких можливостей, хоча і віримо, і слідуємо вченню? Невже наша віра менш зерна гірчичного? Є відповідь і на це питання.

Святий Кирило Єрусалимський дає пояснення: Віра (вірність) може мати два види. В одному варіанті вона навчає, в іншому – навчає і просвещающая. Останнє дається по Благодаті Божої. Про неї і сказано, що все, що не попросите, буде вам. І так, які ж відмінності?

В одному випадку людина вірить – Богу все можливо, але сам не меняетсяили періодами змушує себе, щось зробити, а потім повертається на колишні позиції, залишаючись стояти на першому ступені, нікуди не рухаючись. Прагнення до Бога є, але рішучості не вистачає.В іншому випадку, коли віра дається по Благодаті, людина знаходиться вище. Він вірить, що все що не попросить, Бог дасть. Така віра здатна пересувати гори.

Щоб мати таку віру треба успішно пройти першу сходинку лествиці і зійти на другу. Як же зробити цей крок? Ставши вірними, виконуючи волю Божу, за допомогою церковних таїнств, людина з’єднується з Господом, або, іншими словами, отримує Благодать. Це –віра Благодатна, відкриває людині весь бруд, яка накопичена в його душі. Просвічує і дає сили до очищення від всіх пристрастей. Перемігши які, отримуємо свободу від гріха.

Знайшовши таку справжню свободу, можемо робити все, що хочемо. Скажімо горі: Перейди», – вона перейде; хочете перейти море – ідіть, хвилі не поглинуть вас; потрібен дощ, їжа, лікування від хвороби… все отримаєте по слову Христа. І це не фантастика, а реальність. Відомі випадки, коли святі мали таку віру. Наприклад, Марк Франчевский (Житія святих) або Иаким (патріарх Олександрійський, 16 століття).

Молитва на виконання бажання в найближчий термінОтже, на другу сходинку лествиці сходять ті, хто під дією Благодаті, побачив всю мерзенність своєї душі, і жахнувшись, вдається до покаяння. Новоначальные прагнуть позбутися від найгрубіших гріхів. Наприклад, перестають лаятися матом, починають дотримуватися пости, намагаються позбутися від шкідливих звичок, стають м’якше в поводженні з ближніми і так далі.

Чим більше у нас Благодаті, тим більше нам відкривається наша спотворена сутність, гріховність, яку раніше не помічали. Якщо наша віра така, як описано вище, ми віримо, що отримаємо від Бога все бажане. Тому такі віруючі просять зцілення душі, бачення своїх гріхів, істинного покаяння, смирення, благодатної молитви. І по вірі отримують всі. Ось як важливо мати Справжню, істинну віру.

Щоб підніматися по сходах, своїх сил недостатньо. Необхідна допомога згори. Для цього створена Церква, яка в таїнствах, починаючи від хрещення і закінчуючи регулярним Причастям Крові і Тіла Христового, з’єднають людини і Бога. Господь перемагає зло в людині, але від нас вимагається віра.

Іншими словами, плоди отримуємо тоді, коли навчимося правильно вірити. І стає зрозумілим сенс фрази: Людина спасається вірою. Головне – правильно трактувати і зрозуміти, що в Євангеліє мається на увазі під цим словом.

Слідування за Христом

Щоб наша віра приносила плоди, треба слідувати за Христом. Що це означає? Люди знаходяться в різному стані, коли приходять до віри. У всіх нас є ушкодження душі, які необхідно перш зцілити. Навіть якщо людина приймає хрещення у свідомому віці, в якому Бог очищає його від усіх гріхів, він залишається в смертному тілі.

Тому схильний до впливу занепалих сил, тобто, Господь попускає спокуси, щоб людина набував властивості, які необхідні у майбутній життя. Так людина вдосконалюється, набуває досвід боротьби, навчається і освячується. Духовне зростання – це і є слідування за Христом, отримання благодатного віри, яка зрушує гори.

Шлях слідування за Господом складається з трьох етапів:

  • Очищення
  • Освячення
  • Просвітництво (Споглядання)

Етап 1. Щоб було зрозуміліше, наведу такий приклад: Уявіть, що держава вирішила повернути храм Церкви. Призначений батюшка отримав ключі, і їде до місця служби. Прибувши за призначенням, бачить руїни: даху немає, вікон немає, напівзруйновані стіни, всередині повно сміття… Він розуміє, необхідно вкласти багато сил перш, ніж можна буде служити літургію в такому храмі.

Молитва на виконання бажання в найближчий термінЦе образ нашої душі, вона зруйнована майже вщент і дію благодаті в ній неможливо, поки не буде відновлено дах, вікна; поки не вигребли все сміття і не відмили стіни від бруду.

Очищення відбувається поступово. Спочатку людина позбувається від найбільших, грубих і явних гріхів. У цей початковий період він орієнтується на зовнішні покажчики поведінки за Євангелієм, за законом Мойсея. Намагається слідувати волі Божої.

Наприклад, треба йти в храм, але не хочеться. Людина втомився, хоче спати, прийшли друзі і т. п. Причин порушити те, що від нас вимагається, як від християн, безліч. І на цьому етапі ми вчимося віддавати перевагу своїм примхам волю Божу. Це: дотримуватися пости, не ухилятися від молитви, каятися, примушувати себе до доброделанию.

Йде справжня боротьба з самим собою. І ось, коли людина більш чи менш навчиться діяти всупереч своїм бажанням, тобто, вважатиме за краще від них позбавитися, ніж залишити справи віри, тоді він переходить на наступний виток – Освячення.

Етап 2. Чоловік придбав досвід перемоги над собою. Якщо раніше він із зусиллям виконував волю Божу, то тепер, вона збігається з бажанням його серця. Якщо раніше він змушував себе йти в храм, молитися і т. п., то тепер робить це з радістю.

Це стає його потребою. В ньому починає діяти Благодать, вона наповнює серце і людина розуміє, що можна всередині себе почути голос Божий, пізнати його волю. Починається процес придбання цього навику.

Будьте уважні! Людина завжди схильний принади, а в цей період особливо. Досвід розрізнення духів поки відсутня, тому треба бути дуже обережними. Ставтеся до своїх відчуттів скептично, щоб не впасти.

Молитва на виконання бажання в найближчий термінЕтап 3.Нарешті настає етап просвітництва або споглядання. Людина починає спілкуватися з Богом. Виконує Його волю, яка виходить зсередини. Починається життя у Благодаті. Це і є віра Благодатна, приносить духовні плоди і дарування.

Існує і подальше зростання, сходження на більш високий щабель, але нам, новоначальним, це знання не принесе ніякої користі. Тому зупинимося на цьому. Тепер виникає питання: А хто ж рятується? Невже тільки ті, хто дійшли до етапу споглядання?

Виявляється, немає. Тим більше, що навіть досягли такого рівня святі можуть впасти і не раз. Тому до смерті нікого не називай святим, бо поки людина жива – все можливо. І таких прикладів, падіння святих, в історії християнства не мало.

До таких як ми, відносяться слова Христа: В чому застану – в тому й суджу. Навіть якщо ми перебуваємо на початковому етапі очищення. Прагнемо до Бога, ведемо боротьбу, то це стан дає надію на порятунок. Тому зневірятися не треба.

Головне прагнення людини до виправлення, яким би воно не було: успішним або не дуже. Смерть духовна настає від зневагу і забуття, байдужості, окамененного нечувствия. Цих станів треба уникати, постійно примушуючи себе до виконання заповідей і очищення себе від гріхів і пристрастей.

Настанова - Корисні поради