Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлю

Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлю

Текст сильної молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлю. Щира молитва покровителя торгівлі — Іоанну Сочавскому принесе успіх вашої справи!

Святий великомучениче Івана! Призри з нєбєснаго чертога на що потребують твоєї допомоги і не відкинь прохань наших, але, яко присный благодійник і заступник наш, моли Христа Бога, так, людинолюбний і многомилостивий сый, збереже нас від усякого лютаго зла: від боягуза, потопу, вогню, меча, нашестя іноплемінників і междоусобныя лайки. Та не засудить нас грішних по беззаконням нашим, і нехай не на зло звернемо блага, що дарується нам від Всещедраго Бога, але на славу святого імен Його прославлення крепкаго твого заступництва. Так молитвами твоїми дасть нам Господь мир помислів, утримання від згубних пристрастей і від всякия скверни і нехай зміцнить у всьому світі Свою Єдину Святу, Соборну і Апостольську Церкву, яку ти здобував є честною Своєю Кров’ю. Молися ревно, святий мучениче, та благословить Христос Бог державу, та затвердить у святей Своєї Православней Церкви живий дух правыя віри і благочестя, та всі члени ея, чистии від суємудрія і забобони, духом і правдою вклоняються Йому і старанно дбають про дотримання Його заповідей, так ми всі в світі та в побожності поживемо в цьому веце і досягнемо блаженныя вечныя життя на небесах, благодаттю Господа нашого Ісуса Христа, Емуже подобає всяка слава, честь і держава з Отцем і Святим Духом, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Зміст статті

  • 1. Історія життя святого Іоанна
  • 2. Про що моляться святому Іоанну Сочавскому?
  • 3. Як правильно треба звертатися до святого Івана?
  • 4. Якщо молитва не допомагає
  • 5. Молитва святому Іоанну про продаж будинку або землі
  • 6. Додаткові 2 молитви Івана Сочавскому

У всіх нас є різні потреби, як духовні, так і матеріальні, в яких ми молимося до Бога, Пресвятої Богородиці та святих. Просити допомоги в тій чи іншій справі можна у будь-якого святого, який вам найбільш близький, але все ж деякі святі традиційно вважаються особливими покровителями і помічниками окремих груп людей. Так, святого великомученика Іоанна Нового, Сочавскому моляться про успіх в торгівлі та інших майнових питаннях.

Історія життя святого Іоанна

Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлюСвятий великомученик Іоанн Сочавський жив в XIV столітті на території сучасної Туреччини. За родом діяльності він був купцем і вів благочестиве християнське життя, слідуючи вченню Христа не тільки в особистих, але і в торгових справах. Він багато допомагав нужденним, виявляв милосердя до своїх підлеглих, а в торгових подорожах часто відвідував святі місця і поклонявся мощей угодників Божих.

Одного разу Івана обмовили перед іновірцем, і той зрадив ні в чому не винного святого жорстоким мукам за те, що угодник Божий сповідав віру в Христа. Вночі на місці страти мученика виникло чудесне видіння: світло сяючого стовпи із запаленими лампадами і три чудових світлих чоловіка, здійснювали кадіння над тілом святого Іоанна. Один з очевидців цієї події хотів вистрілити з лука в сяючих чоловіків, але тут його спіткала кара Божа – він застиг на місці. Ранок нещасний розповів про те, що сталося диво і був помилуваний, звільнившись з невидимого полону. Градоначальник після звістки про події тієї ночі дав дозвіл поховати тіло вбитого.

Як часто Ви моліться Іоанну Сочанскому?

  • Кожен день
  • Раз в тиждень
  • Раз на місяць
  • Ніколи

РезультатыPoll Options are limited because JavaScript is disabled in your browser.

Мощі святого великомученика Іоанна Сочавського в наші дні зберігаються в місті Сучаву (Румунія) в церкві святого Георгія. Частка мощей святого зберігається у Свято-Вознесенському соборі міста Білгород-Дністровський – там, де постраждав за Христа святий Іоанн. Пам’ять святого Церква святкує 15 червня.

Про що моляться святому Іоанну Сочавскому?

Найчастіше допомоги святого Іоанна Нового Сочавського) просять:

  • про успішне ведення торгівлі, бізнесу;
  • за матеріальних труднощів;
  • про фінансове благополуччя;
  • про успіх у майнових угодах (продаж або купівлю вдома, квартири тощо).

Звертаючись до святого, слід просити тільки про те, що вам насправді потрібно, у чому ви маєте потребу, а не про розкоші і надмірностей. Також не треба молитися про допомогу в нечесних справах – така молитва принесе людині не користь, а шкоду і гнів Божий.

Для того, щоб отримати бажане, краще молитися регулярно – щодня включати молитву про успішну торгівлю в ранкове і вечірнє молитовне правило, або читати окремо, протягом дня. Перед початком молитви можна прочитати «Отче наш».

Як правильно треба звертатися до святого Івана?

Щоб ваша молитва була угодна Богу і принесло добрий плід, потрібно дотримувати наступні правила:

Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлю

  • Віра – насамперед. Якщо ви просто читаєте молитву по листочку або проговорює вголос, не усвідомлюючи її сенсу або не покладає великих надій на допомогу Божу, то ваші старання безглузді. Щоб отримати те, про що ви молитеся, ви повинні вірити в те, що святий Іоанн і Господь Бог чують вас, розуміють вашу нужду і допоможуть вам.
  • Будьте християнином у всьому. Торгівля – заняття світське, але і воно може відбуватися по-різному: у славу Божу або навпаки, гріха та пороку. Займаючись торгівлею, будьте чесними у своїй роботі: продавайте якісний товар, не обманюйте покупців і партнерів по бізнесу, будьте милосердні й добрі до підлеглих. Беріть приклад зі святого, якому ви моліться, щоб сподобиться його чудесної допомоги.
  • Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлюДопомагайте людям. Допомога понад подається тим, хто не скупився на добрі справи. Проходячи повз бідної бабусі на вулиці, подайте їй хоча б залізну монетку – вам це не заподіє серйозного збитку, а якщо кожен з нас буде давати таку малу лепту кожному жебракові та бездомному, світ стане набагато добрішим і кращим. Можна жертвувати і на будівництво храмів, благодійні фонди або допомагати конкретним людям, які перебувають у важкому матеріальному становищі.
  • Трудіться на благо інших. Надайте допомогу не тільки грошима, але і своєю працею. Використовуйте свої вміння та навички на користь ближнім – навчайте математики дітей-сиріт, надайте безкоштовну юридичну допомогу бідній бабусі або безоплатно відремонтуйте телевізор літній сусідці. Якщо у вас немає особливих навичок або спеціальних знань, ви можете допомогти і добрим словом, і увагою, і посмішкою, відвідавши інвалідів в будинку престарілих або малюків у дитячому будинку.
  • Молитва – це не заклинання. Багато людей відносяться до молитви як до чарівної палички для вирішення життєвих проблем. Однак сама по собі молитва – не гарантія успіху. Щоб отримати Божу допомогу, ви повинні прагнути жити християнським життям: регулярно відвідувати богослужіння, брати участь у Святих Таїнствах, дотримуватися пости (в міру сил), читати Святе Письмо та твори Святих Отців, робити добрі справи.

Завершувати молитву найкраще словами: «Нехай буде не моя воля, але Твоя, Господи». Пам’ятайте, що бог бажає нам тільки кращого і любить нас більше, ніж ми самі.

Якщо молитва не допомагає

Ви моліться старанно святому Іоанну Сочавскому, але ваші торгові справи не поліпшуються, а може бути, навіть навпаки? Не поспішайте впадати у відчай! Причин може бути декілька:

Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлю

  • Заважають гріхи. Якщо ви читаєте молитву, а самі продовжуєте старатися в гріхах, не приносячи покаяння Богові, найщиріші прохання будуть марні.
  • На Бога надійся, а сам не зівай. Якщо ви думаєте, що Господь все зробить за вас, ви помиляєтеся. Потрібно вірити в допомогу понад, але і власні зусилля докладати ми теж повинні. Як сказав святий блаженний Августин: «Бог спасає нас не без нас».
  • Господь випробовує ваше терпіння. Іноді наші молитви не виконуються і ми не одержуємо прощення тому, що Бог хоче перевірити нашу вірність і відданість Йому. Не залишайте молитов, навіть якщо здається, що вони не почуті. За ваше терпіння Господь воздасть вам у багато разів більше, ніж ви просите.
  • Ще не час. Часто ми про щось просимо Бога, але самі не готові прийняти в своє життя бажане. Варто подивитися на себе, на своє життя з боку, спробувати зрозуміти, яких якостей характеру і умінь нам не вистачає для отримання просимого і попрацювати над собою.
  • На все воля Божа. Тільки Господь знає, що для нас корисно, а що ні, ніж ми дійсно потребуємо, а без чого можемо обійтися. Іноді ми просимо про шлюб, але Господь приготував для нас чернечий шлях. Так само і у справах життєвих – ми молимося про торгівлю, а наше призначення в світі – працювати вчителем літератури або художником.

Молитва святому Іоанну про продаж будинку або землі

Святий мученик Іоанн! Призри з храму небесного на просячого твоєї допомоги і не відкинь мене, але, Ти, благодійник і посередник, моли Христа Бога, человеколюбивого і многомилостивого, що б зберіг від усякого лютого посягання. Та не осуди мене, грішного, за беззаконня моїм вільним і невільним, та не на зло вчиненим, а по невіданню, захисти від усякого обставини: від боягуза, потопу, вогню, меча, нашестя і лайки. Даруй мені від Всещедрого Бога, во славу імені Його, міцного твого заступництва. Так Твоїми молитвами він буде слухати і дасть мені Господь Всемогутній за світ моїх помислів. Нехай зміцнить в світі Єдину Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Молі старанно, святий мученик, благословення Христа Бога нашого, за благополуччя справи задуманого. Істинно поклоняюся у цій прохання своєї і вірую в одвічну життя на небесах. Дякую Господа нашого, Йому ж належить всяка слава, і честь Отцю, Сину і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!

Молитва Івана Сочавскому на успішну торгівлюКупівля або продаж квартири, будинку або землі – справа ризикована і дуже відповідальна, адже в наші дні на ринку функціонує безліч шахраїв. Щоб не стати їх жертвою, перед початком такої важливої справи варто попросити благословення Божого і помолитися про допомогу в угоді.

Однак, є випадки, коли вкрай не рекомендується просити Бога і Його святих про допомогу:

  • якщо ви маєте погані наміри;
  • якщо ви хочете обдурити покупця, приховавши недоліки своєї нерухомості;
  • якщо ваша мета – отримання надмірно великої вигоди, яка не відповідає справжньою ціною товару.

У таких ситуаціях краще утриматися не лише від молитов про допомогу в справі, але і від самої справи, адже будь-яке зло буває покараним, і таємне стає явним.

Додаткові 2 молитви Івана Сочавскому

Про святий угодниче Божий, Івана! Подвигом добрим подвизався на землі, восприял єси на Небесах вінець правди, який приготував Господь усім, хто любить Його. Тому взирающе на твій святий образ, радіємо про преславнем скончании проживання твого і вшановуємо святу пам’ять твою. Ти ж, майбутніх Престолу Божого, прийми моління наше і до Всемилостивому Богові принеси, про еже простити нам всяке прогрішення і допомоги нам стати противу кознем диавольским, так избавльшеся від скорбот, хвороб, бід і напастей і всякого зла, благочестно і праведно поживемо в нинішньому веце і сподобимся заступництвом твоїм, аще і недостойни есмы, видети блага на землі живих, славяще Єдиного у святих Своїх славимаго Бога, Отця і Сина і Святого Духа, нині і на віки віків. Амінь.

Найсильніша молитва Івана Сочавскому

Святий славний і всехвальный Великомучениче Христів, Івана, несумненный посередника нашого спасіння. Молимо Тя раби Твої, зборах днесь в Божественнем Твоєму храмі і раці святих мощей поклоняються; милостивий буди як нам, так і далеко отстоящим і на допомогу Тя хто кличе і мученицька Твоя страждання похвалами ублажающим. Випроси нам усім у Многомилостиваго Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа прощення і відпущення гріхів до сього дні і години вчинених нами. Збережи нас неушкоджених від усіх підступів лукаваго і ненаветну життя нашу виконай від усіх зол душевних і тілесних; завжди, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

ТЕГИ:ИоаннуИоанну СочавскомуМолитваСочавскому

Настанова - Корисні поради